Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Πατρινή συγγραφέας Λίλα Ζερβοπούλου επέστρεψε με ένα νέο μυθιστόρημα

Η Πατρινή συγγραφέας Λίλα Ζερβοπούλου επ...

Τίτλος του "Μελάνι στην δαντέλα"

Ένα νέο βιβλίο έγραψε και κυκλοφορεί αυτές τις μέρες η Πατρινή συγγραφέας Λίλα Ζερβοπούλου. Τίτλος του, "Μελάνι στην δαντέλα» και έχει βγει από τις εκδόσεις Ωκεανός.

Σύμφωνα με το στόρι, η Δάφνη Αντωνίου είναι γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο και εργάζεται σκληρά μετά από την οικονομική καταστροφή που υπέστη η οικογένειά της. Γνωρίζει, κάτω από περίεργες συνθήκες, τον Στέφανο Εμμανουηλίδη, τον ανιψιό του εργοδότη της και ο έρωτας ανάμεσά τους είναι κεραυνοβόλος.

Εκείνος, ωραίος και πλούσιος, θα εγκαταλείψει στα σκαλιά της εκκλησίας την πλούσια αρραβωνιαστικιά του για χάρη της Δάφνης. Κι ενώ το μέλλον φαντάζει υπέροχο στη ζωή των δυο ερωτευμένων, όλα ανατρέπονται με έναν απίστευτο τρόπο. Η μοίρα των οικογενειών τους θα τους χωρίσει και οι δυο θα φτιάξουν τις ζωές τους με άλλους ανθρώπους...

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα γεμάτο συναίσθημα και αναπάντεχες ανατροπές, με τη μοίρα να παίζει τον πρώτο ρόλο.

Η Λίλα Ζερβοπούλου έχει γεννηθεί στην Αθήνα και μεγαλώσει στην Πάτρα. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία αλλά την κέρδισε τελικά η Δημοσιογραφία και η συγγραφή. Τα έργα της είναι τα εξής, «Η Μαρία η Μαριονέττα» (Αχαϊκές Εκδόσεις,1997) «Ο Ψυχομέτρης» (Νέα Σύνορα, Λιβάνη 1998) «Χαντίς, τα χαρτιά της Πριγκίπισσας» (Κέδρος, 2005) «Ένα κοκταίηλ για τη Νέλλη» (Περί Τεχνών, 2006) «Να περπατάς στο Φως… Μύκονος» (Περί Τεχνών, 2012).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture