Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 17 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 17 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας, περνά στον Αιγόκερω, απ' όπου μέχρι τις 5 Ιανουαρίου θα φέρει κινητικότητα σε ζητήματα οικονομικά, με συμφωνίες, συζητήσεις, συναλλαγές διάφορες, πληρωμές, ψώνια και αγοραπωλησίες. Πιθανόν να έχετε ιδέες για νέα έσοδα στο διάστημα αυτό, ή οι γνωριμίες σας να αποφέρουν έσοδα.

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο νοητικός Ερμής, ο οποίος θα προσφέρει διαύγεια νου μέχρι τις 5 Ιανουαρίου που θα κάτσει, ενώ θα σας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς και αποτελεσματικούς στον λόγο και τη γραφή. Πολλές νέες ιδέες αλλά και γνωριμίες και συζητήσεις. Πιθανό ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Συμφωνίες. Αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια.

Υδροχόος

Η διέλευση του Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, θα ωθήσει στο κλείσιμο γραφειοκρατικών, οικονομικών ή άλλων θεμάτων. Θα είναι πιο εσωστρεφές διάστημα ωστόσο, η σκέψη σας γυρνά εσωτερικά, ενώ είναι καλή περίοδος για μελέτη πνευματικών κειμένων αλλά και για τέχνη, κυρίως γράψιμο. Μηνύματα στον ύπνο.

Iχθύες

Ζωηρεύει τον τομέα της φιλίας η αλλαγή ζωδίου του Ερμή από σήμερα μέχρι τις 5/1, ένα διάστημα με συναντήσεις με τις παρέες σας αλλά και με ομάδες ή συλλόγους και κόμματα. Εποχή δικτύωσης, οπότε το σερφάρισμα στο ίντερνετ θα πάρει φωτιά, το ίδιο και οι συζητήσεις και η ενασχόλησής σας με τα social media – αρκετές γνωριμίες κι εκεί.

Κριός

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα φέρει κινητικότητα στα επαγγελματικά σας μέχρι τις 5 Ιανουαρίου και θα δώσει την ευκαιρία για γνωριμίες, συζητήσεις ή και συμφωνίες. Είναι ένα διάστημα με δημόσιες σχέσεις, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα φανείτε περισσότερο επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Μιλάτε για την δουλειά σας κι επικοινωνείτε.

Ταύρος

Ο Ερμής απ' τον Αιγόκερω από σήμερα μέχρι τις 5 Ιανουαρίου θα σας προσφέρει διαύγεια νοητική και θα είστε πιο αποτελεσματικοί στη μελέτη και στην επικοινωνία. Καλό διάστημα για διάβασμα. Θα φέρει ακόμα κινητικότητα κι επαφές για θέματα νομικά. Θα είναι επίσης περίοδος ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό και με ξένους.

Δίδυμοι

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και μέχρι τις 5/1 θα φέρει κινητικότητα σε ζητήματα οικονομικά, γι' αυτό θα είναι ένα διάστημα με τακτοποίηση ζητημάτων που αφορούν κυρίως δάνεια, εφορία, συντάξεις κλπ και με τη σχετική τους γραφειοκρατεία. Πιθανές συζητήσεις για οικονομικές συνεργασίες και συμφωνίες. Θα είναι και περίοδος ενημέρωσης για ψυχολογικά θέματα.

Καρκίνος

Κοινωνική θα κάνει τη ζωή σας η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, ο οποίος μέχρι τις 5 Ιανουαρίου θα φέρει αρκετές συναντήσεις και γνωριμίες. Η σκέψη σας στο διάστημα αυτό θα βρίσκεται περισσότερο στους άλλους και στο πως να κρατήσετε τις ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Περισσότερες συζητήσεις επίσης με τον σύντροφο και τους συνεργάτες.

Λέων

Κινητικότητα στον εργασιακό χώρο θα φέρει η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω από σήμερα έως τις 5 Ιανουαρίου, ένα διάστημα με γνωριμίες, ιδέες, συζητήσεις και πιθανές συμφωνίες. Γενικά θα είναι ζωηρή η καθημερινότητά σας. Επίσης, η διέλευση αυτή θα ωθήσει σε ενημέρωση για θέματα υγείας και σε συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας.

Παρθένος

Θα κάνει το νου σας πιο δημιουργικό, θετικό, πρακτικό και παραγωγικό η διέλευση του Ερμή απ' τον Αιγόκερω από σήμερα μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, μια διέλευση που θα προσφέρει διαύγεια νοητική κι αποτελεσματικότητα επικοινωνιακή. Ταυτόχρονα, θα φέρει ερωτικές γνωριμίες και φλερτ. Νέες ιδέες για δημιουργικά project. Συζητήσεις με ή για τα παιδιά.

Ζυγός

Αλλάζει ζώδιο σήμερα ο Ερμής και θα φέρει κινητικότητα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, ένα διάστημα στο οποίο το σπίτι σας είναι πιθανό να γίνει κέντρο διερχομένων! Επίσης θα δώσει την ευκαιρία για τακτοποίηση γραφειοκρατικών ζητημάτων ή για συμφωνίες γύρω από ακίνητα. Εκδρομή στις ρίζες σας.

Σκορπιός

Σε επικοινωνιακή φάση σας βάζει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή από σήμερα μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, ένα διάστημα με πολλή κουβεντούλα, με ιδέες, συναντήσεις και γνωριμίες. Ευκαιρίες επίσης για βόλτες και ταξιδάκια, και αρκετές μετακινήσεις γενικά. Ενημέρωση, διάβασμα, γράψιμο, μαθήματα, σεμινάρια. Επαφές επίσης με συγγενείς, γείτονες και συμμαθητές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being