Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πατρινές προκρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Πατρινές προκρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ανδρών και γυναικών στο πινγκ πονγκ στους αγώνες που έγιναν στο Τόφαλο

Δυνατές αναμετρήσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ατομικών αγωνισμάτων Ανδρών-Γυναικών στο ΠΕΑΚ "Τόφαλος".

Βασικό στοιχείο των αγώνων ήταν ο έντονος ανταγωνισμός, μιας και οι θέσεις πρόκρισης που οδηγούσαν στα τελικά του πρωταθλήματος ήταν πέντε για τους άνδρες και μία για τις γυναίκες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δοθούν σκληρές μάχες, αφού υπήρχαν πολλοί και ισάξιοι διεκδικητές και σε πολλές περιπτώσεις ήταν δύσκολη ακόμα και η πρόκριση από τη φάση των ομίλων για τα φαβορί.

Στους Ανδρες τις προκρίσεις πήραν οι Τσεγγενές Ανδρέας (ΑΣ Ιφιτος), ο Μπιθέλης Βασίλης (ΑΣ Ιφιτος), ο Σιαπκαράς Πέτρος (ΕΑ Βόχας), ο Λιάσκος Παναγιώτης (ΑΟ Παγώνα) και ο Φιλιππακόπουλος Φίλιππος (ΠΑΛ Φοίνικες).

Στις γυναίκες την πρόκριση πήρε η Πανουργιά Μαριάντζελα των Φοινίκων Πάτρας που στον τελικό επικράτησε επί της συναθλήτριάς της Πουλιάση Φωτεινής, με 3-1, μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι τρεις αθλήτριες που προκρίθηκαν από τη φάση των ομίλων για τα νοκ-άουτ είναι αθλήτριες των Φοινίκων Πάτρας επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία τους στο γυναικείο πιγκ-πογκ της Πάτρας.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 80 αθλητές και αθλήτριες από πολλές περιοχές της Πελοποννήσου και ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο των αγωνιζομένων δείχνουν τη δυναμική ανάπτυξης που έχει τα τελευταία χρόνια η επιτραπέζια αντισφαίριση στη Δυτική Ελλάδα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports