Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο πιο ευγενικός και γκαφατζής αρκούδος «σκίζει» στο Βρετανικό box office

Ο πιο ευγενικός και γκαφατζής αρκούδος «...

Ο λόγος για τον «Πάντινγκτον» που αναμένεται στις Ελληνικές αίθουσες από τις 11 Δεκεμβρίου 2014

Σαρωτικά ξεκίνησε η προβολή της πολυαναμενόμενης νέας παιδικής ταινίας «Πάντινγκτον» στη Μεγάλη Βρετανία με ένα από τα μεγαλύτερα “ανοίγματα” ταινίας όλων των εποχών.

Με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 6.500.000 ευρώ, περισσότερα ακόμα και από το «The Hunger Games: Επανάσταση Μέρος 1» (το οποίο προβάλλεται για 2η εβδομάδα στην Πάτρα στα Ster cinemas και στις ΗΠΑ έχει ήδη φτάσει τα 225 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις), οι Βρετανοί έδειξαν την αγάπη τους σε έναν από τους πιο αξιολάτρευτους κινηματογραφικούς αρκούδους όλων των εποχών. Η ταινία «Πάντινγκτον» που μας έρχεται από τον παραγωγό του Χάρι Πότερ, ξεπέρασε ταινίες (το αντίστοιχο Σαββατοκύριακο) όπως τα «Frozen – Ψυχρά κι Ανάποδα» (5.900.000 ευρώ), «Wreck it Ralph» (5.700.000.), το «Εγώ ο Απαισιότατος – Despicable Me» (4.400.000), κ.α.

Ο παραγωγός του “Harry Potter” μαζί με τους δημιουργούς ειδικών εφέ του «Gravity» στέλνουν λοιπόν στο κοινό φέτος τις γιορτές των Χριστουγέννων, ένα δώρο έκπληξη… τον υπέροχο κ. Πάντινγκτον!

Ένας νεαρός Περουβιανός αρκούδος με πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό, ταξιδεύει μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι τόσο εύκολη και εντυπωσιακή όσο φανταζόταν, δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν, οι οποίοι αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του (“Παρακαλώ φροντίστε αυτόν τον αρκούδο”) αποφασίζουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του μια προσωρινή διαμονή στον παράδεισο. Όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη νέα αυτή συνύπαρξη, μέχρι τη στιγμή που το σπάνιο αρκουδάκι μας θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων, την οποία υποδύεται η μοναδική Νικόλ Κίντμαν.

Ο διευθυντής του StudioCanal Ολιβιέ Κουρσόν δήλωσε πως «το να ανταγωνίζεσαι μεγάλα Αμερικάνικά στούντιο, στις οικογενειακές/παιδικές ταινίες, ήταν μεγάλη πρόκληση για το StudioCanal. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ταινία, η οποία χάρη στους Ντέιβιντ Χέιμαν και Πολ Κινγκ, συνδυάζει μία διασκεδαστική και συγκινητική  περιπέτεια με απίστευτο χιούμορ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή την πρωτοφανή ανταπόκριση των Βρετανών θεατών».

Στις 11 Δεκεμβρίου το Ελληνικό κοινό (την ίδια μέρα αναμένεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε) θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις περιπέτειες του χαριτωμένου κ. Πάντινγκτον, και στα ελληνικά, με τη φωνή του δημοφιλούς ηθοποιού Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Στην πρωτότυπη Αγγλόφωνη κόπια που μέσα στον Δεκέμβριο θα βγει και στις ΗΠΑ, παίζουν γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Χιου Μπόνεβιλ, Σάλι Χώκινς, Νικόλ Κίντμαν, Τζούλι Γουόλτερς, Τζιμ Μπρόουντμπεντ ενώ στον Πάντινγκτον δανείζει την φωνή του ο Μπεν Γουίσοου.

Η ταινία θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες, σε διανομή από την εταιρεία Odeon.

Eπιμέλεια - Τ.ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture