Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λαμπρόπουλος: "Με χτύπησε ο Φυντάνης"

Λαμπρόπουλος: "Με χτύπησε ο Φυντάνης"

Ο γενικός αρχηγός του Πανηλειακού κατήγγειλε τον Φυντάνη

Ο γενικός αρχηγός του Πανηλειακού, Γιώργος Λαμπρόπουλος, δήλωσε στις εφημερίδες «Πρώτη» και «Πρωινή» του Πύργου ότι ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης τον χτύπησε κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους επεισοδίου την Τετάρτη (19/11).

Παράλληλα, κατηγόρησε τον Φυντάνη ότι επιστρατεύει ψέματα για να τον διώξει από την ομάδα της Ηλείας, ενώ επιπλέον ανέφερε ότι τον εξύβρισε μπροστά σε όλους τους παίκτες όταν δημιουργήθηκε το θέμα με τα άπλυτα ρούχα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ο Ηλίας Φυντάνης προσπαθεί μέσα από τα ψέματα να δημιουργήσει καταστάσεις στην ομάδα. Κι όλα αυτά που αναφέρονται ότι έκλεισα τις πόρτες για να μην γίνει προπόνηση είναι ψέματα. Υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Σε ό,τι αφορά το θέμα των άπλυτων ρούχων πριν από το ματς με τον Αχαρναϊκό, είχε επισημανθεί από εμένα στους κ. Κανακίδη, Χριστόπουλο ότι υπάρχει πρόβλημα μ’ αυτό. Κανείς δεν έκανε όμως κάτι…
Την τελευταία φορά που έγινε αυτό το σκηνικό κι είχαμε το πρώτο σκηνικό με τον Ηλία Φυντάνη, εγώ είχα βρει ρούχα και τα είχα φέρει στη Συντριάδα, χωρίς όμως να μπορώ να βρω πουθενά πλυμμένες κάλτσες! Τότε ο Φυντάνης κάλεσε όλους τους παίκτες στο γραφείο ενώπιον μου και μπροστά σ’ αυτούς με εξύβρισε και με έθιξε σαν άτομο στα πρόσωπα των παιδιών».

Ο Λαμπρόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Σε ό,τι έχει να κάνει με το επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, ήρθε στη Συντριάδα την ώρα που μοίραζα εγώ τα ρούχα στους παίκτες και μου είπε ότι εγώ δεν είχα δουλειά εκεί κι ότι έπρεπε να κάνω αυτό που έλεγε αυτός. Δηλαδή να αποχωρήσω από τη Συντριάδα. Απάντησα ότι εντολές δέχομαι μόνο από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Θανάση Παπαγεωργίου.

Και τότε πάλι με εξύβρισε και με απείλησε μπροστά σε πολλά άτομα, και χειροδίκησε (με χτύπησε στην πλάτη, με κλώτσησε και με έσπρωξε από τις σκάλες). Παρόλα αυτά εγώ δεν αποχώρησα. Παρέμεινα στη Συντριάδα. Όλα αυτά που αναφέρονται σε συγκεκριμένο σάιτ είναι ψευδή. Και σε ό,τι αφορά το ποιος με έχρισε γενικό αρχηγό, το έκανε ο ίδιος ο Ολίβα μαζί με τον Κανακίδη! Στα υπόλοιπα θα αναφερθώ άλλη φορά… Ενώ θα ήθελα να πω ότι το ενδιαφέρον απέναντι στους παίκτες, όπως μικροτραυματισμούς και διάφορα άλλα, τα έλυνα και τα λύνω εγώ!

Όπως προχθές με το Μαζιώτη, ο οποίος χτύπησε στο ματς με τον Αχαρναϊκό κι επειδή δεν έχουμε ακόμα ιατρική κάλυψη, τον έστειλα σε φυσιοθεραπευτή της πόλης, ο οποίος του παρείχε τις υπηρεσίες του δωρεάν εκτιμώντας εμένα. Μιλάμε για τον κ. Άγριο. Το ίδιο έγινε και με τον Χατζόγλου, ο οποίος έκανε ειδικές εξετάσεις αίματος και τις παρείχε δωρεάν ο κ. Αθανασόπουλος».

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports