Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Παγώνα και οι Φοίνικες Πάτρας παίζουν το Σαββατοκύριακο για την Α2 Ανδρών και Γυναικών

Η Παγώνα και οι Φοίνικες Πάτρας παίζουν ...

Δείτε το πρόγραμμα

Στην Αθήνα θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο οι ομάδες της Παγώνας και των Φοινίκων Πάτρας προκειμένου να αγωνιστούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και Α2 Γυναικών αντίστοιχα.

Η Παγώνα έχει ξεκινήσει σχετικά μουδιασμένα στο φετινό πρωτάθλημα, αφού έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει οι παίκτες του Περικλή Ασημακόπουλου να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας. Το θετικό είναι ότι το πρωτάθλημα είναι στην αρχή και υπάρχει ο χρόνος και η δυνατότητα να παλέψουν για τη παραμονή τους στη κατηγορία και γιατί όχι ένα καλό πλασάρισμα στο τέλος.

Οι αναμετρήσεις της Παγώνας για το Σαββατοκύριακο είναι απέναντι στον ΑΟ Ηράκλειο 2001, ΑΣ Το Γυμνάσιο και ΑΣ Αετοί Πόλης.

 

Οι Φοίνικες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Α2 Γυναικών έχουν κάνει μία νίκη και δύο ήττες , οι οποίες ήττες όμως ήταν απέναντι στον Τελαμώνα Σαλαμίνας και στον Άρη 2006 που είναι στη 1η και 2η θέση αντίστοιχα και είναι από τα φαβορί για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η πατρινή ομάδα βρίσκεται στη 5η θέση της βαθμολογίας και αυτό το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει την Ακαδημία ΧΑΝ Καλαμαριάς, την ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνα 2004 και τον ΑΟ Ταταύλα με τα κορίτσια του Δημήτρη Ντεμίρη να είναι σε πολλή καλή κατάσταση και έτοιμα να παλέψουν, γνωρίζοντας το δύσκολο έργο που έχουν, αφού και οι τρεις αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί.

 

Αγώνες θα γίνουν και για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών Δυτικής Ελλάδας με τις ομάδες του 2ου ομίλου να αγωνίζονται για τη 3η και 4η αγωνιστική, ενώ ξεκινάει και η Β΄ Εθνική Γυναικών Δυτικής Ελλάδας.

Το πρόγραμμα είναι το παρακάτω:

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/11/2014

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ

12:00 ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2010 – ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟΣ

16:00 ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ – ΑΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ

 

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

17:00 ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΑΟ ΓΑΛΗΝΗ

18:00 ΦΑΕΘΩΝ ΑΟ – ΑΣ ΙΦΙΤΟΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/11/2014

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ

11:00 ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟΣ – ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ

11:00 ΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2010

 

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

13:00 ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΦΑΕΘΩΝ ΑΟ

14:00 ΑΟ ΓΑΛΗΝΗ – ΑΣ ΙΦΙΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports