Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από σήμερα στο Αγρίνιο τα φιλμ "Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε" και "Ο Μικρός Νικόλας Πάει Διακοπές"

Από σήμερα στο Αγρίνιο τα φιλμ "Το ...

Στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Άνεσις» της πόλης του Αγρινίου, από σήμερα  Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 θα ξεκινήσει  τις προβολές των ταινιών «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε - Gone Girl» και «Ο Μικρός Νικόλας Πάει Διακοπές - Les Vacances du Petit Nicolas».

Στο κοινωνικό – οικογενειακό θρίλερ «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» του Ντέιβιντ Φίντσερ που έχει σημειώσει πανελλαδική και παγκόσμια επιτυχία, το στόρι ξεκινά με την μυστηριώδη εξαφάνιση μίας παντρεμένης γυναίκας, την ημέρα της 5ης επετείου του γάμου της (στο ρόλο η ονδρέζα ηθοποιός Ρόζαμουντ Πάικ). Ο σύζυγος της Νικ Νταν (Μπεν Άφλεκ) παρασύρεται στον ίλιγγο μιας μιντιακής φρενίτιδας ενώ τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια τον μετατρέπουν σε βασικό ύποπτο.

Ένας άνδρας κατηγορείται από όλους ότι σκότωσε τη γυναίκα του, η οποία εξαφανίστηκε, αφήνοντας ενοχοποιητικά ίχνη. Η δομή του ψυχολογικού θρίλερ γίνεται πρώτης τάξεως καμβάς για μια μαύρη (κατάμαυρη) δραματική κοινωνική κωμωδία που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον μικροαστικό εφησυχασμό και την οικογενειακή υποκρισία. Πώς μπορείς όμως να κάνεις «κωμωδία» χρησιμοποιώντας τα υλικά του θρίλερ και του δράματος; Η απάντηση είναι το ίδιο το όνομα του σκηνοθέτη της ταινίας.

Σκηνοθεσία : Ντέιβιντ Φίντσερ

Πρωταγωνιστούν: Μπεν Άφλεκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Κάρι Κουν, Τάιλερ Πέρι, κ.α.

Απολαυστικό και καθηλωτικό, το φιλμ δεν κουράζει παρά τη μεγάλη του διάρκεια που αγγίζει τα 145 λεπτά και αναδεικνύει τη Ρόζαμουντ Πάικ σε μοιραία ηρωίδα της χρονιάς, με διπλή ταυτότητα που ο Χίτσκοκ θα ζήλευε. Το σενάριο έχει γράψει η συγγραφέας του βιβλίου, Τζίλιαν Φλιν, στο οποίο έχει βασιστεί η ταινία. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ώρα προβολής καθημερινά στις  9.30 μ.μ.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345.

Ο Μικρός Νικόλας Πάει Διακοπές - Les Vacances du Petit Nicolas

Ο μικρός Νικόλας φεύγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τον πατέρα, τη μητέρα και τη γιαγιά του. Στο παραθαλάσσιο θέρετρο στο οποίο καταλύουν θα γνωρίσει καινούργιους φίλους αλλά και την Ιζαμπέλ, μια κοπέλα με γουρλωμένα μάτια που νομίζει πως οι γονείς του την προορίζουν για μέλλουσα γυναίκα του.

Χαριτωμένη Γαλλική παιδική ταινία σε σκηνοθεσία: Λορέν Τιράρ.

Πρωταγωνιστούν οι: Βαλερί Λεμερσιέ, Καντ Μεράντ, Ματεό Μπουασελιέ, Ντομινίκ Λαβανάν.

Ώρα προβολής:  7.30 μ.μ –καθημερινά.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345.

*Κάθε Παρασκευή με ένα εισιτήριο, είσοδος ελεύθερη για ένα ακόμη άτομο.

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ 3 ΠΡΟΒΟΛΕΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture