Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πανηλειακός: Πιθανές αποχωρήσεις

Πανηλειακός: Πιθανές αποχωρήσεις

Έπειτα από συζητήσεις επί συζητήσεων

Σε τεντωμένο σκοινί συνεχίζει να βαδίζει ο Πανηλειακός. Χθες το πρωί και ενώ οι ποδοσφαιριστές ετοιμάζονταν για την τρίτη διαδοχική ημέρα αποχής τους από τις προπονήσεις, τελικά προπονήθηκαν το απόγευμα, με τη διοίκηση να μεταφέρει την δυσαρέσκειά της και να αφήνει να εννοηθεί ότι κάποιοι θα «πληρώσουν το μάρμαρο» και θα αποχωρήσουν!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «iliaoikonomia», χθες το πρωί ο Σάκης Κανακίδης φώναξε τους ποδοσφαιριστές στη Συντριάδα και τους επανέλαβε ότι την προσεχή εβδομάδα θα εξοφληθούν. Παράλληλα, μετέφερε τη δυσαρέσκεια της διοίκησης για την έκδοση της ανακοίνωσης από την πλευρά τους και για μέρος του περιεχομένου της. Τους κάλεσε να σταματήσουν την αποχή και σημείωσε ότι «οι συμπεριφορές των παικτών αξιολογούνται και η διοίκηση δεν θα διστάσει να προχωρήσει ακόμα και σε διακοπή συμβολαίου σε όποιον ή όποιους υπερβούν κάποια συγκεκριμένα όρια»!

Οι ποδοσφαιριστές έπειτα από συζήτηση που είχαν, αποφάσισαν να μην προπονηθούν, με την ΠΑΕ να θεωρεί τρεις εκ των ποδοσφαιριστών ως υποκινητές, αλλά και τον... πρώην προπονητή, Λούκα Καβάλο: Σημειώνεται ότι το πρωί στη Συντριάδα βρέθηκε και ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος πήγε για καφέ με τους «ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με όσα διαβίβασε ο Άλεξ Ολίβα, ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Λαμπρόπουλος θα αποτελέσει παρελθόν, με τους ποδοσφαιριστές τελικά να προπονούνται το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Φράνκο Περίλι, του μέχρι πρότινος βοηθού του Ολίβα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτός να καθοδηγήσει την ομάδα του Πύργου στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports