Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Δημιουργείται Παιδικό Θεατρικό Στέκι στο Αντίμετρο

Πάτρα - Δημιουργείται Παιδικό Θεατρικό Σ...

Η πρώτη συνάντηση έχει οριστεί για αυτό το Σάββατο

Από αυτό το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 και κάθε Σάββατο, 11.30-13.30 ξεκινούν στο χώρο του θεάτρου Αντίμετρο στην οδό Φαβιέρου 5 και Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα οι δράσεις και συναντήσεις στο νεοσύστατο Παιδικό Στέκι του θεάτρου.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, «φέτος έχουμε πολλά να κάνουμε, να μάθουμε και να δούμε στο νέο μας στέκι. Το Θέατρο Αντίμετρο ανοίγει τις πόρτες του και φέτος στα παιδιά, λειτουργώντας ως ένας ψυχαγωγικός, παιδαγωγικός, κοινωνικός και κυρίως εκπαιδευτικός χώρος.

Οι συναντήσεις θα περιλαμβάνουν θεατρικό παιχνίδι, αυτοσχεδιασμούς, παραμυθοϊστορίες, παιδικομαγειρέματα, προβολές παιδικών ταινιών, κατασκευές, μουσική, χορό και κουκλοθέατρο.

Αφήνουμε για λίγο τους γονείς μας να ξεκουραστούν και εμείς παίζοντας, μαθαίνουμε την αλληλεγγύη, τη συνεργασία και τη συλλογικότητα αλλά και την αυτοπειθαρχία και το σεβασμό στα δικαιώματα  και τη διαφορετικότητα των άλλων παιδιών και των άλλων ανθρώπων.

Η Ελευθερία Παναγιωτοπούλου που είναι εκπαιδευτικός & εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού (προηγ. Πειραματική Σκηνή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΚΡΗΤΗΣ) και η Μαρία Γκλαβά, ηθοποιός (απόφοιτη της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης Βασίλη Διαμαντόπουλου, με πτυχίο πιστοποιημένο από το Υπουργείο Πολιτισμού) είναι οι υπεύθυνες στο Παιδικό Στέκι.

Κόστος Συμμετοχής: 5 ευρώ τη φορά ή 20 ευρώ το μήνα

Το πρόγραμμα κάθε Σάββατο θα ανανεώνεται κι έτσι μπορούν να μας επισκέπτονται τα παιδιά όποτε μπορούν, χωρίς να υπάρχει δέσμευση για παρουσία τους όλα τα Σάββατα του μήνα.

Δηλώσεις συμμετοχής : 6942. 22.79.41, 6976. 86.95.41.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ – Φαβιέρου 5.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture