Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η τρίτη ποιητική συλλογή της Γαλάτειας Ι. Βέρρα παρουσιάζεται στις 20 Οκτωβρίου 2014 στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών

Η τρίτη ποιητική συλλογή της Γαλάτειας Ι...

Σε εκδήλωση της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος

Η Εταιρεία Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών διοργανώνουν την ερχόμενη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19.00 στην αίθουσα της Δημοτικής βιβλιοθήκης στην οδό Μαιζώνος και Φιλοποίμενος (στο αναγνωστήριο) εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Άχρονα Πρόσωπα» της Γαλατείας Ι. Βέρρα.

Πρόκειται για την 3η ποιητική συλλογή της Πατρινής μουσικολόγου – εκπαιδευτικού και ποιήτριας Γαλάτειας Βέρρα. Η νεαρή λογοτέχνις είναι εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Το βιβλίο της «Άχρονα Πρόσωπα» είναι αφιερωμένο στις «ουσιαστικές μητέρες του κόσμου» και εξόχως στη γιαγιά της Γαλάτεια.

Είναι ένα βιβλίο που βάζει σε κίνηση τον εσωτερικό μας κόσμο προβάλλοντας δικούς μας προβληματισμούς, καταγράφει τις αγωνίες, τις σκέψεις, τα συναισθήματά αλλά παράλληλα μας προτρέπει να αγωνιστούμε και να κάνουμε τις υψηλές υπερβάσεις, όπως έχει γράψει το σάιτ kefalonias.gr.

Όπως σημειώνει η ίδια η ποιήτρια Γαλάτεια Ι. Βέρρα, μέσα απ’ τη νέα ποιητική της συλλογή που την χαρακτηρίζει η φαντασία, το συναίσθημα, ο λυρισμός, η αναπόληση και η νοσταλγία, η τόλμη της έκφρασης, ο χειμαρρώδης λόγος, το φυσικό κάλλος, ο μεταφορικός λόγος μας ταξιδεύει και μας παροτρύνει να συνεχίσουμε με αισιοδοξία την Πορεία της ζωής με Παρήγορο Βήμα κρατώντας στις χούφτες μας το Φύλλο Ελιάς που το ελπιδοφόρο χρώμα του δεν πρέπει να ματώσει.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν στην εκδήλωση της Πάτρας οι φιλόλογοι Άρης Δρουκόπουλος και Μίνα Πετροπούλου.

Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα διευθύνει ο πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Λεωνίδας Μαργαρίτης.

Με την υποστήριξη του Βιβλιοπωλείου Γωνιά του Βιβλίου. Η Γαλάτεια Ι. Βέρρα γεννήθηκε το 1976 στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος του τμήματος μουσικών σπουδών του Α.Π.Θ. Εργάζεται ως μουσικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Κεφαλληνίας.

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture