Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Μπεν Άφλεκ με το "Κορίτσι που Εξαφανίστηκε" κράτησε τα εμπορικά ηνία αφήνοντας 2ο τον "Δράκουλα"

Ο Μπεν Άφλεκ με το "Κορίτσι που Εξα...

Το φιλμ "Dracula Untold" ξεκίνησε ικανοποιητικά καλά πάντως σε ΗΠΑ, Ελλάδα και Κορέα

Το νέο φιλμ «Dracula Untold» που μας μεταφέρει στην αρχική ιστορία του πως γεννήθηκε ο κόμης Δράκουλας και πιο συγκεκριμένα του Βλαντ του Παλουκωτή που μάχεται τον Οθωμανικό στρατό του Σουλτάνου στα τέλη του 15ου αιώνα, με πρωταγωνιστή τον 35χρονο Ουαλό ηθοποιό Λουκ Έβανς, τράβηξε το ενδιαφέρον τόσο του Αμερικανικού όσο και του Ελληνικού κοινού το περασμένο τριήμερο 10-12 Οκτωβρίου 2014.

Βέβαια η θεαματική ταινία σε σκηνοθεσία Γκάρι Σορ στην οποία παίζουν και οι Σάρα Γκάντον και Ντόμινικ Κούπερ είχε να ανταγωνιστεί το εξαιρετικά εμπορικό, όπως αποδεικνύεται «Gone Girl – Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» του Ντέιβιντ Φίντσερ με τον Μπεν Άφλεκ και την Ρόζαμουντ Πάικ, το οποίο κράτησε ακλόνητο το ενδιαφέρον των θεατών για 2ο σαββατοκύριακο. Στις ΗΠΑ όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε και σχολιάστηκε, «τα δόντια του Δράκουλα δεν κατάφεραν να ματώσουν και να βυθιστούν στο Κορίτσι που Εξαφανίστηκε του Μπεν Άφλεκ».

Πιο συγκεκριμένα το «Dracula Untold», πέτυχε εισπράξεις στην Βόρειο Αμερική της τάξης των 23,4 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ το «Gone Gir» ήρθε πάλι 1ο στο box office με 26,8 εκατομμύρια, φτάνοντας συνολικά τα 78,3 εκατομμύρια δολάρια σε 10 μέρες.

Στην 3η θέση ακολούθησε η νέα οικογενειακή κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Steve Carell, «Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day» όπου συμπρωταγωνιστεί η Τζένιφερ Γκάρνερ, σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, με 19.1 εκατομμύρια δολάρια.

Το κοινωνικό – δικαστικό δράμα «The Judge» με τον Ρόμπερτ Ντιβάλ και τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ήρθε 5ο στα Αμερικάνικα ταμεία με περίπου 13.3 εκατομμύρια δολάρια στο ξεκίνημα του. Η ταινία αναμένεται σύντομα και στην Ελλάδα σε διανομή από την Village Films.

Nα σημειωθεί ότι το «Dracula Untold» ξεκίνησε δυνατά και στην Ελλάδα (και στην Πάτρα στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε όπου παίζεται από την περασμένη Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014) ωστόσο το «Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» συνέχισε και το δεύτερο τετραήμερο του την καλή του πορεία με πολλούς Πατρινούς σινεφίλ να το προτιμούν για την βραδινή κινηματογραφική τους έξοδο.

Από τις ταινίες που επίσης παίζονται στην Πάτρα και αξίζει τον κόπο να δει κανείς είναι και ο «Φύλακας της μνήμης - Τhe Giver» σε σκηνοθεσία Φίλιπ Νόις με τον Τζεφ Μπρίτζες, την Μέριλ Στριπ, την Κέιτι Χολμς και τον νεαρό Μπρένταν Θουέιτις ενώ σ' ένα μικρό ρόλο εμφανίζεται και αναγνωρίζεται δύσκολα από το κοινό η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture