Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Πάτρα: Χωρίς συνέπειες το πρωινό μπουρίνι - Έντονα καιρικά φαινόμενα από το πρωί σε όλη την Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Χωρίς συνέπειες το πρωινό μπουρίν...

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου, από νωρίς το πρωί χωρίς να έχουν καταγραφεί έως τώρα ιδιαίτερα προβλήματα, κυρίως από το μπουρίνι που "σάρωσε" την Πάτρα γύρω στις 7 το πρωί.

Κυκλοφοριακό πρόβλημα αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας με αργή ροή αυτοκινήτων στην Αγίου Ανδρέου, στη Γούναρη και στην Κορίνθου.

Τα καιρικά φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σήμερα από 14 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 27 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι και το πρωί ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο ασθενείς και τοπικά στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με εξασθένηση από το βράδυ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός