Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο σκηνοθέτης Ιναρίτου της "Βαβέλ" επιστρέφει με την "Απρόσμενη Αρετή της Αφέλειας" -Πρωταγωνιστής ο Μάικλ Κίτον

Ο σκηνοθέτης Ιναρίτου της "Βαβέλ&qu...

Η ταινία θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την Odeon

«Birdman» ή «Η Απρόσμενη Αρετή της Αφέλειας - The Unexpected Virtue of Ignorance» τιτλοφορείται η νέα Αμερικάνικη κοινωνική ταινία του Μεξικανού στην καταγωγή 51χρονου σκηνοθέτη Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου.

Ο Ιναρίτου, δημιουργός της εξαιρετικής ταινίας «Βαβέλ», εκτός από την σκηνοθεσία υπογράφει και το σενάριο ενώ είναι και παραγωγός.

Όσο για το καστ της νέας αυτής ταινίας που θα διανείμει μέσα στη νέα χειμερινή κινηματογραφική περίοδο η εταιρεία Odeon, παίζουν από τον Michael Keaton που κάνει δυναμική επιστροφή μέχρι την Emma Stone, τον Edward Norton, την Andrea Riseborough, τον Ελληνοκαναδό Zach Galifianakis,την Naomi Watts και τους Amy Ryan, Merritt Wever και Benjamin Kanes. «Η Απρόσμενη Αρετή της Αφέλειας» έχει προγραμματιστεί για έξοδο στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 17 Οκτωβρίου 2014.

«Η μοίρα κατευθύνει την τύχη μας καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε».

Ο σπουδαίος Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου, σκηνοθέτης των επιτυχημένων ταινιών «Babel» και «Amores Perros», επιστρέφει με μια συναρπαστική ταινία με στοιχεία μαύρης κωμωδίας, αυτή τη φορά για την ιστορία του άλλοτε διάσημου ηθοποιού Ρίγκαν Τόμσον στην προσπάθειά του να ανεβάσει ένα έργο στο Μπρόντγουεϊ.

Ο ηθοποιός αυτός - τον οποίον υποδύεται καταπληκτικά ο υπέροχος Μάικλ Κίτον - ελπίζει πως με το παράτολμο ανέβασμα ενός υποσχόμενου θεατρικού έργου θα καταφέρει μεταξύ άλλον να αναβιώσει την άλλοτε συναρπαστική και σπουδαία καριέρα του, αποδεικνύοντας τελικά στους γύρω του ότι δεν είναι ένας ακόμη ξοφλημένος πρώην χολιγουντιανός αστέρας.

*Να θυμίσουμε πως ο 63χρονος σήμερα Μάικλ Κίτον από την Πενσιλβάνια, είχε παίξει τον άνθρωπο - νυχτερίδα στα πρώτα δύο φιλμ του Μπάτμαν το 1989 και το 1992 σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture