Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Φιλοζωικό Μπαζάρ στο κέντρο της Αθήνας

Φιλοζωικό Μπαζάρ στο κέντρο της Αθήνας

Ένα διήμερο αφιερωμένο - αποκλειστικά- στους καλύτερους μας φίλους: τα αδέσποτα ζωάκια

Σε έναν υπέροχο χώρο, στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλάκα, στο Bρυσάκι, 4 καταξιωμένα Φιλοζωικά Σωματεία συναντιούνται για καλό σκοπό! Το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων – ΚΑΖ, το ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω, η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης και η Κιβωτός της Μυτιλήνης.

«Ένα διήμερο αφιερωμένο - αποκλειστικά- στους καλύτερους μας φίλους: τα αδέσποτα ζωάκια. Στις 4 και 5 Οκτωβρίου, σας περιμένουμε για να στηρίξετε την προσπάθειά τους, να μάθετε τι κάνουν, πως το κάνουν, γιατί το κάνουν και γιατί το αγαπούν τόσο πολύ.»

Στο παζάρι μας θα βρείτε χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι και το γραφείο, κοσμήματα, T-Shirt, δωράκια για φίλους και συγγενείς αλλά και φανταστικά αξεσουάρ για τους μικρούς σας φίλους. Και το βασικότερο, αγοράζοντας οτιδήποτε από το παζάρι ενισχύετε τους σκοπούς των σωματείων και συνεισφέρετε στην περίθαλψη κάποιων όχι και τόσο τυχερών ζώων.

Παράλληλα μπορείτε να ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να υιοθετήσετε (είτε πραγματικά είτε εικονικά) ένα αδέσποτο ζωάκι αλλά και για τα προγράμματα προσωρινής φιλοξενίας.

Θα μας βρείτε στον πολυχώρο Βρυσάκι, Βρυσακίου 17, Πλάκα, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Οκτώβρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View