Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η πρόκληση της Παναχαϊκής

Η πρόκληση της Παναχαϊκής

Ως ματς αποδείξεων βλέπει αυτό με τον Ολυμπιακό

Από την ημέρα της κλήρωσης περίμενε η Παναχαϊκή τη στιγμή που θα υποδεχτεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο τον Ολυμπιακό. Και η ώρα αυτή έφτασε.

Οι Αχαιοί το απόγευμα της Τρίτης (19:00) υποδέχονται τους Πειραιώτες και παρότι δεν υπήρξε άρση της απαγόρευσης μετακίνησης, αναμένουν χιλιάδες οπαδών, προκειμένου να γίνει ένα ματς - γιορτή, όπως έχει προαναγγείλει και ο Αλέξης Κούγιας, που θα βραβεύσει τον τεχνικό των Πειραιωτών, Μίτσελ.

Στόχος των Κοκκινόμαυρων είναι μία καλή εμφάνιση, ώστε να δείξουν απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο ότι κάτι καλό χτίζεται στην Παναχαϊκή. Εξάλλου, γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ παρότι ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στην Πάτρα με πολλά νέα πρόσωπα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22/09), με τον τεχνικό, Δημήτρη Σπανό να ανακοινώνει την αποστολή. Εκτός αυτής έμειναν οι Τσώνης, Κάργας, Σκερλετίδης, Μπαρούτας, Κοντοπίδης και Χοτζάλι. Αντίθετα, υπολογίζεται ο Ασίγκμπα που αποθεραπεύτηκε.

Οι 21 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι: Mπαλασάκης, Παπαδόπουλος, Κοντοχρήστος, Χαρτσιάς, Σούλης, Άλα, Κάργας, Χούσα, Γκαντιάγκα, Μπαλού, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Ζλατκόφσκι, Στεργίδης, Πατινιώτης, Ντα Κόστα, Μασούρας, Ασίγκμπα, Μαζιώτης, Κωστούλας, Μαρουκάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports