Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το Αμερικάνικο τηλεοπτικό σήριαλ "Fargo" θα προβληθεί από τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Ελλάδα

Το Αμερικάνικο τηλεοπτικό σήριαλ "F...

Από το συνδρομητικό κανάλι OTE TV

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις των Αμερικανικών τηλεοπτικών σειρών καθώς ο OTE TV εξασφάλισε να προβάλλει στην Ελλάδα την αξιόλογη τηλεοπτική σειρά «Fargo» που είναι παραγωγή MGM Television και έχει βασιστεί στην επιτυχημένη και βραβευμένη κινηματογραφική ταινία των αδελφών Κοέν που είχε γυριστεί το 1997 με πρωταγωνίστρια την νικήτρια του Όσκαρ τότε, Φράνσες Μακ Ντόρμαντ.

Όπως γράφει το σάιτ flix.gr, o ΟΤΕ TV εξασφάλισε για τους συνδρομητές του αποκλειστική συμφωνία με την Metro-Goldwyn-Mayer για να προβάλλει όλες τις ταινίες πρώτης προβολής, τα μεγάλα blockbuster και τα κλασσικά αριστουργήματα του θρυλικού στούντιο, αποκλειστικά από τα κανάλια OTE CINEMA.

Το «Fargo» βασίστηκε στο κινηματογραφικό σύμπαν των αδελφών Κοέν (στο ευρύτερο κόσμο τους, όχι μόνο στην υπόθεση, το ύφος, την αισθητική της ομώνυμης κινηματογραφικής τους ταινίας αλλά οι δημιουργοί «έκλεψαν» στοιχεία και από τα φιλμ «Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» και «Ένας Σοβαρός Ανθρωπος») και ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της τηλεοπτικής σεζόν του 2014.

Σκοτεινή, εμπνευσμένη, προσεγμένη στη λεπτομέρεια, με καλογραμμένους χαρακτήρες κι ένα καστ εξαιρετικών ηθοποιών που την αντιμετώπισαν ως 10ωρη κινηματογραφική ταινία, μάς εντυπωσίασε. Όχι μόνο γιατί μας καθήλωσε με την ατμόσφαιρα και την πλοκή της, αλλά γιατί μας συνεπήρε με τη φιλοσοφημένη της ματιά απέναντι στον άνθρωπο, στο καλό και το κακό - στο πώς και τα δύο μπορούν να συνυπάρχουν και να εκτονώνονται με την πρώτη, κατάλληλη, εφιαλτική ευκαιρία.

Το Eλληνικό τηλεοπτικό κοινό θα έχει λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσει τη σειρά των Νόα Χόλι και Γουόρεν Λίτλφιλντ που κέρδισε 18 υποψηφιότητες για ΕΜΜΥ και δύο βραβεία (Σκηνοθεσίας μίνι σειράς και κάστινγκ μίνι σειράς) στα κανάλια OTE CINEMA, μέσα στο πλαίσιο της ευρύτερης αποκλειστικής συμφωνίας με την Metro-Goldwyn-Mayer. Το τηλεοπτικό «Fargo», (πολλοί λένε ότι τους περισσότερο κι από την ταινία), είναι παραγωγή των MGM Television και FX Productions για το FX Network στις ΗΠΑ, με την MGM Television να είναι το κύριο στούντιο και διανομέας της μίνι-σειράς παγκοσμίως.

Η τηλεοπτική μεταφορά του «Fargo» αποτελείται από δέκα επεισόδια γραμμένα από τον Νόα Χόλεϊ του «The Unusuals» με την επίβλεψη των αδελφών Κοέν, ενώ πρωταγωνιστούν οι Μπίλι Μπόμπ Θόρντον, Μάρτιν Φρίμαν, Κόλιν Χάνκς, Αλισον Τόλμαν, Ολιβερ Πλατ.

Από τον Νοέμβριο λοιπόν θα μπορεί το κοινό να απολαύσει τον πρώτο κύκλο ενώ ο OTE TV σχεδιάζει να προβάλλει και το δεύτερο, που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture