Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Το Πολιτιστικό Σωματείο «Ο Φάρος - Il Faro» διοργανώνει την εκδήλωση για τον τηλερεπόρτερ της Rai, Κώστα Παπαδόπουλο

Πάτρα - Το Πολιτιστικό Σωματείο «Ο Φάρος...

Αυτή την Τετάρτη στην Αγορά Αργύρη στις 19.00

Το Πολιτιστικό Σωματείο «Ο Φάρος - Il Faro» διοργανώνει στην Αγορά Αργύρη, στην οδό Αγ. Ανδρέου 12 και Ζαίμη, στην Πάτρα, αυτή την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19.00, την εκδήλωση παρουσίασης του  βιβλίου του βετεράνου τηλερεπόρτερ της Ιταλικής τηλεόρασης Κώστα Παπαδόπουλου με τίτλο «Αναμνήσεις... ενός τηλερεπόρτερ της “Rai-Uno” από όλο τον κόσμο».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1926 και δούλεψε από το 1957 στο πρώτο δελτίο ειδήσεων της Rai-Uno σαν τηλερεπόρτερ στα ρεπορτάζ από τις πέντε ηπείρους σε διάστημα 35 ετών.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο ίδιος ο συγγραφέας, κατά την οποία θα προβληθεί ένα βίντεο που περιλαμβάνει μέρη και εικόνες από την επαγγελματική του εμπειρία.

Ένα αφιέρωμα στον κ. Παπαδόπουλο που η Rai-Uno μετέδωσε με την ευκαιρία της παρουσίασης του πρώτου του βιβλίου, «Αυτόπτης Μάρτυρας».

Οι διοργανωτές ευχαριστούν το Δήμο της Πάτρας για την υποστήριξη και τη συνεργασία στην υλοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης που αναμένεται με ενδιαφέρον από το κοινό.

Τίτλος της βραδιάς είναι «Μια ζωή πίσω από την κάμερα, una vita dietro la cinepresa».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture