Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δείτε το δεύτερο μεταγλωττισμένο τρέιλερ της νέας παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης»

Δείτε το δεύτερο μεταγλωττισμένο τρέιλερ...

Το φιλμ θα κυκλοφορήσει στις Ελληνικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου 2014 και θα παιχθεί και σε 3d

«Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης», λέγεται η νέα Αμερικανική παιδική ταινία ψηφιακού animation όπου τα απίθανα, μυστηριώδη πτηνά της παγκόσμιας κατασκοπίας θα μας επισκεφθούν με ξεκαρδιστική διάθεση και συγκλονιστικά μυστικά!

Οι αγαπημένοι μας «Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης» ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια μυστική οργάνωση, τον Βόρειο Άνεμο, αρχηγός της οποίας είναι ο υπέροχος Απόρρητος Πράκτορας (δυστυχώς δε μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομά του). Σκοπός του Σκίπερ, του Κοβάλσκι, του Ρίκο και του Στρατιώτη είναι να σταματήσουν, αυτή τη φορά, τα σατανικά πλάνα του μοχθηρού Δόκτορος Οκτάβιου Μυαλάτη, πριν αυτός προλάβει να καταστρέψει τον κόσμο! Θα τα καταφέρουν;

Οι Σκίπερ, Κοβάλσκι, Ρίκο και Στρατιώτης λοιπόν θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με μια μυστική οργάνωση, για να βάλουν φρένο στον κακό της ιστορίας, τον Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη.

Η σκηνοθεσία είναι των Eric Darnell και Simon J. Smith και ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κεν Τζεόνγκ, Πίτερ Στορμάρε, Τζον Μάλκοβιτς, Τομ ΜακΓκραθ, Κρις Μίλερ, Κρίστοφερ Νάιτς, κ.α. Η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει – και σε 3D - από την εταιρεία διανομής Odeon, στις 27 Νοεμβρίου του 2014 και αναμένεται την ίδια ημερομηνία και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Nα σηεμιώσουμε πως πρόκειται για ταινίας του τμήματος animation της Dreamworks σε συνεργασία με την 20th Century Fox.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture