Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 19/9 τελικά στο Θερινό Χάραμα της Πάτρας ο Σαββόπουλος με τους Γκαγκαντίν ενώ 8 Οκτωβρίου θα εμφανιστεί αυτόνομα στο Ηρώδειο

Στις 19/9 τελικά στο Θερινό Χάραμα της Π...

Με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, σε νέες ενορχηστρώσεις του Νίκου Κυπουργού και με την Ορχήστρα των Κυκλάδων

Ως γνωστό η πολυαναμενόμενη συναυλία στο Θερινό Χάραμα της Πάτρας, των «Γκαγκαντίν», της μουσικής συμμορίας του καλοκαιριού δηλαδή που αποτελείται από τον «αιώνιο έφηβο» της ελληνικής μουσικής Διονύση Σαββόπουλο, τον αγαπητό τραγουδοποιό Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον ηθοποιό και τραγουδιστή Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος έχει συνεργαστεί εξαιρετικά με τον Κωστή Μαραβέγια στο αγαπημένο κομμάτι «Φίλα με ακόμα», μεταφέρθηκε τελικά λόγω πρόβλεψης δυσμενών καιρικών συνθηκών από την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 για την Παρασκευή 19/9/2014 στις 21.00.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι διοργανωτές δεν θέλουν να έχουν αντίστοιχα καιρικά απρόοπτα όπως την μουσική βραδιά της περασμένης Δευτέρας με τις Άλκηστη Πρωτοψάλτη και Ελευθερία Αρβανιτάκη όπου μία ξαφνική δυνατή μπόρα διάρκειας 20 λεπτών σχεδόν διάλυσε την συναυλία.

Τα εισιτήρια για την συναυλία των «Γκαγκαντίν» κοστίζουν 15 ευρώ για τους καθήμενους και 13 ευρώ για τους όρθιους πιο πίσω.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και δεν μπορούν να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν τη συναυλία Σαββόπουλου – Μαχαιρίτσα και Μουζουράκη τη νέα ημερομηνία, μπορούν να τα εξαργυρώσουν στο Beer Bar Q, στην Ρήγα Φεραίου και Τριών Ναυάρχων.

Στο μεταξύ όπως έγραψε το σάιτ thetoc.gr της Έλλης Στάη, μία μεγάλη συναυλία με άρωμα Ορχήστρας Κυκλάδων και με τη σφραγίδα του Νίκου Κυπουργού θα βρει τον Διονύση Σαββόπουλο στο Ηρώδειο την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014. Η αυτόνομη αυτή συναυλία του δημοφιλούς τραγουδοποιού με τα 45 και πλέον χρόνια πορείας στην μουσική, θα περιλαμβάνει τραγούδια που αγαπά ο ίδιος ο Διονύσης Σαββόπουλος, τραγούδια με ... αλμύρα θάλασσας, τραγούδια που θα ακουστούν ολοκαίνουργια υπό την ενορχηστρωτική επιμέλεια του Νίκου Κυπουργού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το thetoc.gr, η διάλυση των Γκαγκαντίν είναι προσωρινή. Διαλύονται οι Γκαγκαντίν _ αλλά για λίγο... Η «συμμορία» που συνέστησαν ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Παύλος Μουζουράκης (ο οποίος, ως γνωστόν, αντικατέστησε τον Σάκη Μπουλά που έφυγε από τη ζωή) χωρίζουν προς ώρας και ο «Νιόνιος» ξαναπιάνει την μοναχική του πορεία δίνοντας ραντεβού με το κοινό του τη συγκεκριμένη ημέρα στο θέατρο στα «πόδια» της Ακρόπολης.

Τραγούδια που αγαπήσαμε σε νέες ενορχηστρώσεις του Νίκου Κυπουργού από το Διονύση Σαββόπουλο, λοιπόν, που θα έχει μαζί του την Ορχήστρα των Κυκλάδων. Ο λόγος για μια ορχήστρα αποτελούμενη αποκλειστικά από μουσικούς που ζουν και εργάζονται στη Σύρο. Μαζί με το Σαββόπουλο θα εμφανιστούν και ορισμένοι διακεκριμένοι φίλοι του τραγουδοποιού. Ποιοί; Τα ονόματά τους θα αποτελέσουν έκπληξη... Προς το παρόν τουλάχιστον.

Τα τραγούδια που αποτελούν και αγαπημένα κομμάτια του Σαββόπουλου, «ενισχυμένα», όμως, από επιλεγμένα έργα άλλων συνθετών, θα είναι αφιερωμένα στη θάλασσα προς τιμήν της Ορχήστρας των Κυκλάδων.

Η συναυλία πραγματοποιείται για την ενίσχυση του Μαζί για το Παιδί, της ένωσης φιλανθρωπικών σωματείων της χώρας μας τα οποία δραστηριοποιούνται για την προστασία της παιδικής ηλικίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture