Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ματαιώνεται τελικά η παράσταση φλαμένκο της Sara Baras στην Πάτρα - Δεν θα έρθει καθόλου στην Ελλάδα

Ματαιώνεται τελικά η παράσταση φλαμένκο ...

Η παράσταση της "Medusa" είχε προγραμματιστεί για αυτό το Σάββατο στο Αρχαίο Ωδείο και η προπώληση των εισιτηρίων είχε πάει αρκετά ικανοποιητικά

Ματαιώνεται τελικά η πολυαναμενόμενη παράσταση χορού φλαμένκο της σπουδαίας χορεύτριας από την Ανδαλουσία, Sara Baras που είχε προγραμματιστεί για αυτό το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας στις 21.00, στο πλαίσιο του 33ου Επετειακού Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση που εστάλη με email από τον Ανδρέα Α. Ανδριόπουλο, επικεφαλής του Φεστιβάλ Πάτρας, «όπως μόλις μας ενημέρωσαν από την εταιρεία  παραγωγής της παράστασης, για λόγους ανωτέρας βίας του συγκροτήματος Ballet Flamenco Sara Baras ματαιώνεται η έλευση του στην Ελλάδα και όλες οι εμφανίσεις μεταξύ των οποίων και αυτή της 13/9/2014 στο Ρωμαικό Ωδείο Πατρών».

Ο κ. Ανδριόπουλος όπως ανέφερε στο thebest.gr, αναμένει αυτή την ώρα την επίσημη γραπτή ανακοίνωση της ματαίωσης των εμφανίσεων της Sara Baras, η οποία τελικώς δεν θα έρθει καθόλου στην Ελλάδα.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι θα ήταν η 1η φορά που η καλύτερη χορεύτρια φλαμένκο αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, θα ερχόταν στην χώρα μας για να παρουσιάσει σε Πάτρα, Ηρώδειο – Αθήνα και την Θεσσαλονίκη την παράσταση της «Medusa».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture