Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Η Συγκάλυψη – The Drop» - η τελευταία ταινία του Τζέιμς Γκαντολφίνι θα προβληθεί αρχές Νοεμβρίου 2014 στην Ελλάδα

«Η Συγκάλυψη – The Drop» - η τελευταία τ...

Σε διανομή από την Odeon

«Η Συγκάλυψη – The Drop», είναι μια μυστηριώδης, δραματική ταινία εγκλήματος διά χειρός του Μίκαελ Ρόσκαμ, υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθεσίας με το αριστουργηματικό φιλμ “Bullhead”, που έχει βασιστεί σε σενάριο του Ντένις Λιχέιν (“Mystic River”, “Gone Baby Gone”, "To Nησί των Καταραμένων").

Το ενδιαφέρον στοιχείο με το συγκεκριμένο αστυνομικό δράμα που θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 12 Σεπτεμβρίου 2014, είναι πως αποτελεί την τελευταία ταινία του σπουδαίου Αμερικανού ηθοποιού Τζέιμς Γκαντολφίνι, ο οποίος έφυγε έξαφνα από την ζωή το 2013, πριν από περίπου 14 μήνες, σε ηλικία 51 ετών.

Πέρυσι είχε προβληθεί στους κινηματογράφους και η εξαιρετική κομεντί «Enough said» όπου ο Γκαντολφίνι είχε συμπρωταγωνιστήσει με τις Τζούλια Λούις Ντρέιφους και Κάθριν Κίνερ.

Στην ταινία «Η Συγκάλυψη» ο Μπομπ Σαγκινόφσκι (Τομ Χάρντι) είναι ένας μοναχικός μπάρμαν που βρίσκεται άθελα του μπλεγμένος στον νεοϋορκέζικο υπόκοσμο του Μπρούκλιν. Ακολουθώντας τις οδηγίες του καταπιεστικού ιδιοκτήτη του μπαρ και ξαδέλφου του, Μαρβ (Τζέιμς Γκαντολφίνι), ο Μπομπ θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ασυνήθιστη περίπτωση ληστείας, προκαλώντας την προσοχή της αστυνομίας η οποία ερευνά το παρελθόν της γειτονιάς του… Εκεί όπου φίλοι, οικογένεια και εχθροί δουλεύουν όλοι μαζί και προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε κόστος.

Η ταινία όπου παίζει και η Νούμι Ραπάς, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την Odeon, την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014.

O πιο γνωστός ρόλος του Γκαντολφίνι ήταν στο παγκόσμιο τηλεοπτικό χιτ "The Sopranos" όπου υποδυόταν τον μαφιόζο Τόνι Σοπράνο.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture