Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προμηθέας: Στο Καρπενήσι ανδρική ομάδα και παιδικό - "ΝΟΥΣ"

Προμηθέας: Στο Καρπενήσι ανδρική ομάδα κ...

Μαζί με άνδρες και έφηβους στην αποστολή συμμετέχουν 30 αθλητές

Στο Καρπενήσι, όπου και βρίσκονται πραγματοποιώντας μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους, πληροφορήθηκαν τα της κλήρωσης τα μέλη της αποστολής του ΑΣΠ Προμηθέα.  

Στην αποστολή που θα παραμείνει έως την Κυριακή 31 Αυγούστου και διαμένει στο Hotel Avaris, ο Μάκης Γιατράς έχει συμπεριλάβει όλους τους παίκτες. Δηλαδή: τους Βλάντο Πέτροβιτς, Νίκο Πέττα, Δημήτρη Κατιάκο, Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο, Γιάννη Ντιμπ, Γιώργο Λάππα, Γιώργο Πετρόπουλο, Βασίλη Γιαννικόπουλο, Σωκράτη Μαναβόπουλο, Θανάση Σουφλιά, Γιάννης Χαμηλό, Κώστα Τασόπουλο, Παναγιώτη Νικολάου, Δημήτρη Σερέτη, Κώστας Μαλτέζο, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, καθώς και τους εφήβους  Σπύρο Κανελλόπουλο και Δημήτρη Κυριλή.

Στο Καρπενήσι έχουν ακόμη ταξιδέψει ο γυμναστής του Προμηθέα Γιώργος Τάνταρος, ο συνεργάτης του Μάκη Γιατρά, Λουκάς Λεονάρδος και ο φυσικοθεραπευτής Παναγιώτης Χαλκιόπουλος, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου, Βαγγέλης Λιόλιος. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Καρπενησίου και στους αθλητικούς χώρους του ξενοδοχείου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «ΝΟΥΣ» στο Καρπενήσι βρίσκεται και η παιδική ομάδα του Προμηθέα με προπονητή τον Γιώργο Σταθάτο.

Την αποστολή, που συνοδεύει ο παράγοντας του συλλόγου και έφορος της εφηβικής ομάδας Βαγγέλης Παπαδόπουλος, αποτελούν οι ακόλουθοι αθλητές: Γιώργος Γεωργόπουλος, Νίκος Αναστασόπουλος, Λεωνίδας Καλογιάννης, Γιώργος Σακελλαρόπουλος, Βασίλης Μαλτέζος, Θοδωρής Κυριλής, Παναγιώτης Βύρλας, Όλεγκ Τσέρσακ, Νίκος Κουμουνδούρος, Βασίλης Σταθόπουλος, Δημήτρης Πατσατζόπουλος και Χρήστος Πιστιόλης.

Μαζί με άνδρες και έφηβους στην αποστολή συμμετέχουν 30 αθλητές.

Η φωτογραφία είναι από το evrytaniasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports