Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η παράσταση "Κρυφτό" με την Αιγιώτισσα ηθοποιό Φαίη Βάκρινου απόψε στο Πολιτιστικό Κέντρο - Παλαιό Νοσοκομείο στο Αίγιο

Η παράσταση "Κρυφτό" με την Αι...

Στην παράσταση παίζει και η Μαρία Παππά

Σήμερα Τετάρτη 13Αυγούστου 2014 στις 21.15 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αιγίου, (Παλαιό Νοσοκομείο) θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Κρυφτό» όπου παίζει ένα νέο ταλέντο, η ηθοποιός Φαίη Βάκρινου που κατάγεται από το Αίγιο.

Η νεαρή ηθοποιός έπαιξε την περασμένη χειμερινή περίοδο σε δύο θεατρικές παραγωγές στο θέατρο Χυτήριο στην Αθήνα. Η μία είχε τον τίτλο «Περί Έρωτα» σε σκηνοθεσία του επίσης Αιγιώτη Φάνη Φαφούσια και η δεύτερη ήταν ο «Μολυβένιος Στρατιώτης».

Όσο για την παράσταση με τίτλο «Κρυφτό», κεντρικές ηρωίδες είναι δύο κορίτσια. Η Ειρήνη κι η Ελπίδα. Δύο κορίτσια στην Ελλάδα του σήμερα; Ή του χθες; Δεν έχει και τόση σημασία άλλωστε…

Δύο κορίτσια με βίους κοινούς, όσο και παράλληλους. Μεγαλώνουν, ζουν, ερωτεύονται, μαθαίνουν για τη ζωή, μαθαίνουν τη ζωή, κρύβουν και κρύβονται.

Πάντα μαζί, τόσο ίδιες, αλλά και τόσο διαφορετικές, σα να πρόκειται για τις φίλες μας, τις αδελφές μας, τις μητέρες μας, ‘παίζουν’ «Κρυφτό».

Ειρήνη και Ελπίδα δύο κορίτσια που ονειρεύονται, που ζουν το χθες, το σήμερα που από παιδιά γίνονται γυναίκες, κάνουν δικά τους παιδιά. Αγωνίζονται, αφήνονται, παρασύρονται γίνονται ένα μαζί μας.

Ειρήνη κα Ελπίδα δύο παιδιά, δύο γυναίκες, δύο σύμβολα, όπως και τα ονόματά τους… μια παράσταση.

Μια παράσταση τρυφερή, ανθρώπινη, γλυκόπικρη όπως η ίδια η ζωή. Άλλοτε χαρούμενη και τρυφερή κι άλλοτε με τα προβλήματά της όπως αυτά που ζούμε κι εμείς.

Ελπίδα και Ειρήνη δυο κορίτσια σαν κι εμάς, σαν κι εσάς μας «διηγούνται» πράγματα, πρόσωπα, καταστάσεις και μας βάζουν περίτεχνα στη ζωή τους μέσα από ένα «Κρυφτό»…

Η Φαίη Βάκρινου δίνει σάρκα και οστά στην Ειρήνη και η Μαρία Παππά μας συστήνεται ως Ελπίδα…

Τη μουσική της παράστασης έγραψε και παίζει ζωντανά ο Χρήστος Οικονομίδης ενώ ο Νίκος Ελευθερίου είχε την σκηνοθετική επιμέλεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture