Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ενθουσίασε ο Κρητικός τραγουδοποιός Γιάννης Χαρούλης στο live του στο θέατρο Φλόκα στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας - Δείτε ΦΩΤΟ και Βίντεο

Ενθουσίασε ο Κρητικός τραγουδοποιός Γιάν...

Η συναυλία δόθηκε στις 21 Ιουλίου 2014

Χαμός από κόσμο έγινε την περασμένη Δευτέρα το βράδυ στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Θέατρο Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας.

Η συναυλία ξεκίνησε γύρω στις 22:00 και στη διάρκεια της μουσικής παράστασης του δημοφιλούς πλέον Κρητικού τραγουδοποιού, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει πέρα απ’ τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του καλλιτέχνη όπως «χειμωνανθός», «πάρε με», «της λήθης το πηγάδι», «τι λάθος κάνω», κι αλλιώτικες μελωδίες από αγαπημένους καλλιτέχνες του ίδιου του Γιάννη Χαρούλη, όπως Νικόλα Άσιμο, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Γιάννη Αγγελάκα.

Απ’ την ωραία βραδιά δεν έλειψαν φυσικά και τραγούδια από το τόπο του την Κρήτη.

Ο κόσμος όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση του patrisnews.gr (απ' όπου οι φωτό και το βίντεο), ήταν πολύ ζεστός και παθιασμένος και με χειροκροτήματα τον αποθέωνε όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Έκπληξη ήταν τα σόλο της μπάντας του που το συνόδευαν.

Ο Παυλής με την ηλεκτρική κιθάρα του που μας θύμισε τη «φωτιά στο λιμάνι», το τσέλο που έδωσε μία διαφορετική νότα και ο ατημέλητος σταρ, με τα πολλά μουσικά όργανα, ο Κωνσταντής ή Κώτσος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture