Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Βιβλία, αποκλειστικά για παιδιά!

Βιβλία, αποκλειστικά για παιδιά!

Από τις πατρινές εκδόσεις "κόκκινη κλωστή δεμένη"

Για τα παιδιά, τα βιβλία δεν είναι μόνο σελίδες που περιγράφουν μια ιστορία... Είναι ένας κόσμος γεμάτος φαντασία, χρώματα, νοερά ταξίδια, και βέβαια μηνύματα, ηθικά διδάγματα, γνώση.

Αυτός ήταν και ο στόχος των πατρινών εκδόσεων "κόκκινη κλωστή δεμένη" που δημιουργήθηκαν το 2008, από ανθρώπους της πόλης μας που ασχολούνται με το βιβλίο από το 1974 και διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία. Η αγάπη τους για τα παιδιά και η υποχρέωση που ένιωθαν ότι είχαν να τους προσφέρουν ποιοτικά βιβλία, ήταν αρκετά για να γίνουν οι εκδόσεις "κόκκινη κλωστή δεμένη" πραγματικότητα.

Τα βιβλία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 2 - 10 ετών, οι εικόνες τους είναι πολύ όμορφες και με έντονα χρώματα που διεγείρουν το ενδιαφέρον των παιδιών, ενώ από τις σελίδες τους "ξεπηδούν" μικροί  ήρωες που βοηθούν τα  παιδιά να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους παίρνοντας μέρος στην ιστορία που αφηγούνται.

Κάποια βιβλία πραγματεύονται  θέματα φιλίας, αντιμετώπισης του φόβου, ιδιαίτερων προβλημάτων υγείας, σχέσεων μεταξύ φίλων και συγγενών, κ.λπ. ενώ  άλλα πραγματεύονται εκπαιδευτικά θέματα, τη γνωριμία των ζώων, νανουρίσματα, χριστουγεννιάτικες ιστορίες, κ.λπ.

Τα βιβλία των πατρινών εκδόσεων "κόκκινη κλωστή δεμένη" θα τα βρείτε στο βιβλιοπωλείο GOTSIS, Μαιζώνος 20 – 22, έναντι παλαιού Αρσακείου, (τηλ.2610 226453[email protected]) καθώς και σε άλλα βιβλιοπωλεία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture