Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η παιδική ταινία της Ντίσνει «Το Βιβλίο της Ζούγκλας 2 – The Jungle Book 2» προβάλλεται στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

Η παιδική ταινία της Ντίσνει «Το Βιβλίο ...

Στην βραδινή προβολή παίζεται η "Μικρά Αγγλία"

Το πρόγραμμα «Κινηματογράφος για παιδιά…και για όλη την οικογένεια» έγινε οκτώ χρονών και συνεχίζει την πορεία του στηριζόμενο στην ποιότητα του και στην αγάπη των παιδιών, στο θερινό σινεμά Κάστρο στο Ρίο, λίγο πιο κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Το πρόγραμμα που επιμελείται και διοργανώνει το Πατρινό γραφείο Ekvasis της Βίκυς Σταύρου, περιλαμβάνει και φέτος, έως τις 28 Αυγούστου 2014 που θα διαρκέσει, αριστουργηματικές ταινίες και κινούμενα σχέδια, που απευθύνονται στα παιδιά και σε όλη την οικογένεια. Κι όλα αυτά κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ, στις 21.00, στον μοναδικό πλέον εναπομείναντα θερινό κινηματογράφο της περιοχής της Πάτρας, στο καταπράσινο Σινέ Κάστρο στο Ρίον.

Για σήμερα 1η Ιουλίου και την Τετάρτη και Πέμπτη 2 και 3 Ιουλίου, έχει προγραμματιστεί να παιχθεί η παιδική ταινία «Το Βιβλίο της Ζούγκλας 2 – The Jungle Book 2», παραγωγής 2003 και διάρκειας 76 λεπτών.

Ο μικρός Μόγλης έρχεται ξανά στη ζούγκλα, παρέα με το φίλο του, την αρκούδα Μπαλού. Τον αναζητά όμως η Σάντι, η φίλη του από το χωριό, καθώς και ο μοχθηρός τίγρης Σερ Χαν. Πρόκειται για μία χαριτωμένη συνέχεια μιας μεγάλης επιτυχίας της Ντίσνεϊ, με πολλά τραγούδια και την γνώριμη μαγεία των στούντιο της Ντίσνει.Στην πρωτότυπη Αμερικάνικη κόπια, σε σκηνοθεσία Steve Trentbirth, ακούγονται οι φωνές γνωστών ηθοποιών όπως ο Τζον Γκούντμαν, ο Χάλει Τζόελ Όσμεντ, ο τραγουδιστής Φιλ Κόλινς, κ.α. Η ταινία είχε σημειώσει εμπορική επιτυχία με πάνω από 135 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

*Στο κανονικό πρόγραμμα προβολών στο σινέ Κάστρο στο Ρίο έως και την Τετάρτη 2 Ιουλίου προβάλλεται η μεγάλη Ελληνική κινηματογραφική επιτυχία «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη που έχει βασιστεί στο συγκινητικό μυθιστόρημα της Ιωάννας Καρυστιάνη και έχει γυριστεί στην Άνδρο.

Από την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο σινέ Κάστρο στο Ρίο θα κάνει πρεμιέρα η Γαλλική ταινία YSL για τον σπουδαίο μόδιστρο Υβ Σεν Λωράν  που άφησε εποχή με τις κομψές και πρωτοποριακές δημιουργίες του. Το φιλμ έχει σκηνοθετήσει ο Jalil Lespert και πρωταγωνιστεί ο Pierre Niney.

Επιμέλεια - Τ.ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture