Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μεταμεσονύκτια exlusive ζωντανή μουσική εμφάνιση του Κωστή Μαραβέγια στην Πάτρα στις 28 Ιουνίου 2014

Μεταμεσονύκτια exlusive ζωντανή μουσική ...

Ο αγαπητός τραγουδοποιός στις 27 και 29 Ιουνίου θα εμφανιστεί στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), ο οποίος ως γνωστό έλκει την καταγωγή του από την Δυτική Ελλάδα και δη την περιοχή του Αγρινίου, με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου του cd - ζωντανή ηχογράφηση, προσκαλεί και φέτος όλους εμάς σε μια σειρά καλοκαιρινών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη ανακοινώθηκε ότι ο Κωστής Μαραβέγιας θα κάνει 2 live μουσικές εμφανίσεις στον κήπου του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα στις 27 και 29 Ιουνίου 2014 και ενδιάμεσα στις 28 Ιουνίου θα βρεθεί στην Πάτρα για μία exclusive συναυλία –έκπληξη στις 12 τα μεσάνυχτα!

Ακολούθως θα ταξιδέψει στο Ρέθυμνο της Κρήτης όπου θα βρεθεί στις 3 Ιουλίου στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου στο πλαίσιο της Γιορτής Κρητικής Διατροφής, σε μια μοναδική συναυλιακή εμφάνιση με τη γνώριμη πλέον ενέργειά του και τον ξεσηκωτικό του χαρακτήρα.

Αλλά και στην Πάτρα όπου έχει εμφανιστεί κατά το παρελθόν με τεράστια επιτυχία ο Κωστής Μαραβέγιας υπόσχεται ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο ίδιος και οι μουσικοί του με κάθε ευκαιρία. Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της “Λόλας” και όλα όσα είπε στις ξεχωριστές sold out βραδιές στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών , οι οποίες ηχογραφήθηκαν και κυκλοφορούν πλέον σε διπλό live cd. Επίσης ο συμπαθής καλλιτέχνης υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του.

Τον Κωστή Μαραβέγια πλαισιώνει η μπάντα του, Νίκος Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι, ακορντεόν), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο).

*Να προσθέσουμε ότι το live του Μαραβέγια στην Πάτρα είναι ένα από τα 3 μεταμεσονύκτια exclusive live – συναυλίες που διοργανώνονται στο πλαίσιο του Positive Midnight Sessions, όπως λέγεται το σχετικό μουσικό concept. Tα live πραγματοποιούνται σε 3 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και συμμετέχουν 3 διαφορετικοί καλλιτέχνες.

To Positive Midnight Sessions παρουσιάζεται από την Αmita Motion και συμβαίνει για 1η φορά, ενώ μόνο όσοι δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημα σελίδα του Facebook της εταιρίας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις συναυλίες κερδίζοντας προσκλήσεις.

Το live με τον Μαραβέγια στην Πάτρα (28/06/2014) είναι το τελευταίο των exclusive live συναυλιών. Όσο για τον χώρο αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View