Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ώρα για θερινό σινεμά - Το πρόγραμμα προβολών στο σινέ "Κάστρο"

Πάτρα: Ώρα για θερινό σινεμά - Το πρόγρα...

Στο Ρίο

Καλοκαίρι και ώρα για θερινό σινεμά. Στην Πάτρα το μοναδικό καλοκαιρινό σινεμά που λειτουργεί στην περιοχή του Ρίου ξεκίνησε τις προβολές του. Δείτε το πρόγραμμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ   ΤΗΛ 2610994765

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:00

 

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 12/6 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/6

«ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ»

Σκηνοθεσία:

ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΟΛΕΡ

Σενάριο:

ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖ. ΚΟΕΝ, ΜΠΡΕΝΤΑΝ Ο' ΜΠΡΑΙΕΝ

Ηθοποιοί:

ΖΑΚ ΕΦΡΟΝ, ΣΕΘ ΡΟΓΚΕΝ, ΝΤΕΙΒ ΦΡΑΝΚΟ, ΡΟΟΥΖ ΜΠΕΡΝ

Διάρκεια:

97 λεπτά

 

Από τον σκηνοθέτη της πετυχημένης κωμωδίας Σηκωτός για τη Συναυλία (Get Him to the Greek) και τους παραγωγούς της ξεκαρδιστικής ταινίας This Is the End, έρχεται μια κάφρικη νεανική κωμωδία με τον large Σεθ Ρόγκεν σε ρόλο συντηρητικού οικογενειάρχη που, μαζί με τη γυναίκα του, Ρόουζ Μπερν, μεγαλώνουν ήσυχα κι ωραία το μωρό τους, ώσπου αποκτούν γείτονες τα μέλη μιας ανεξέλεγκτα φασαριόζικης φοιτητικής αδελφότητας με αρχηγό τον hot Ζακ Έφρον. Πολύ σύντομα ξεκινάει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στους θερμόαιμους φοιτητές και το φιλήσυχο ζευγάρι με πολλά χτυπήματα κυριολεκτικά κάτω από τη μέση και σκηνές απείρου κάλλους, γεμάτες απίστευτο γέλιο και μοναδικής έμπνευσης τρικλοποδιές!

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/6 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/6

«LAST VEGAS»

Σκηνοθεσία: Γιόν Τέρτελταουμπ
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Ντάγκλας, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μόργκαν Φρίμαν, Κέβιν Κλάιν, Μαίρη Στίνμπεργκεν
Κατηγορία: Κωμωδία
Διάρκεια: 105'


Τέσσερις φίλοι βάζουν πλώρη για το Βέγκας με σκοπό να ξεχάσουν την ηλικία τους και να ξεσαλώσουν, όπως παλιά. Παρόλο που πολλά έχουν αλλάξει από τότε που ήταν νέοι, θα καταφέρουν όχι μόνο να προσαρμοστούν στα καινούρια δεδομένα, αλλά και να κλέψουν την παράσταση.

 

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 19/6 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/6

«PHILOMENA»

Σκηνοθεσία: Στίβεν Φρίαρς
Πρωταγωνιστούν: Τζούντι Ντεντς, Στιβ Κούγκαν, Σόφι Κένεντι Κλαρκ, Μεϊρ Γουινινγκχαμ, Μπάρμπαρα Τζέφορντ
Κατηγορία: Δράμα
Διάρκεια: 98'

Η Philomena Lee ήταν έφηβη ακόμα, όταν έμεινε έγκυος στην Ιρλανδία του 1952. Θεωρήθηκε έκπτωτη και κατέληξε έγκλειστη σε μοναστήρι, όπου της στέρησαν το παιδί της, όταν ήταν ακόμα νήπιο για να το στείλουν σε παρένθετη οικογένεια στην Αμερική. Η ταινία παρακολουθεί την περιπέτεια και τις αναπάντεχες στιγμές που της επιφυλάσσει η αναζήτηση του γιου της για πενήντα ολόκληρα χρόνια. Συνοδοιπόρος στο συναρπαστικό της ταξίδι θα είναι ένας εκλεπτυσμένος, κυνικός δημοσιογράφος, ο οποίος τη βοηθά να εντοπίσει τον γιο της.

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/6 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/6

«DALLAS BUYERS CLUB»

Σκηνοθεσία: Ζαν Μαρκ Βαλέ
Πρωταγωνιστούν: Μάθιου Μακόναχι, Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζάρεντ Λέτο, Ντένις Ο' Χερ, Στιβ Ζαν
Κατηγορία: Βιογραφικό
Διάρκεια: 117'

 

Γέννημα θρέμμα Τεξανός, ο Ron Woodroof είναι ηλεκτρολόγος και καουμπόι σε ροντέο που διάγει έκλυτο βίο χωρίς καμία έννοια για την επόμενη μέρα. Το 1985, ο Ron χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του ξαφνικά, όταν οι γιατροί κάνουν διάγνωση ότι πάσχει από τον ιό H.I.V. και του δίνουν μόνο 30 μέρες ζωής. Όμως, ο Ron δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί αυτή τη θανατική ποινή. Μετά από υπερεντατική έρευνα ανακαλύπτει ότι υπάρχει έλλειψη πιστοποιημένων φαρμάκων και θεραπειών στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε περνάει τα σύνορα και φτάνει Μεξικό, αγνοώντας τις οδηγίες του γιατρού του. Παρ’ όλο που είναι ομοφοβικός, ο Ron συνασπίζεται με έναν αναπάντεχο σύμμαχο, έναν επίσης οροθετικό τρανσέξουαλ που μοιράζονται το ίδιο πάθος για ζωή. Οι δυο τους διακρίνονται για το επιχειρηματικό τους πνεύμα και ιδρύουν ένα κλαμπ, όπου οι οροθετικοί έχουν πρόσβαση σε φάρμακα με μηνιαία συνδρομή. Η παρέα μεγαλώνει και ο Ron μάχεται όχι μόνο για την επιβίωση αλλά και για θέματα αποδοχής. Στα χρόνια που ακολούθησαν τη διάγνωση του ο Ron θα ζήσει πιο έντονα από ποτέ.

 

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 26/6 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/6

«MALEFICENT»

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Στρόμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Αντζελίνα Τζολί, Σάρλτο Κόπλεϋ, Ελ Φάνινγκ, Σαμ Ράιλι, Ιμέλντα Στόντον Τζούνο Τεμπλ, Λεσλεϋ Μανβιλ
Κατηγορία: Φαντασίας
Διάρκεια: 98'

Η Maleficent είναι μια πανέμορφη και αγνή νεαρή κοπέλα. Μεγαλώνει στο δάσος, σε ένα φιλήσυχο βασίλειο, και η ζωή της είναι ειδυλλιακή. Μέχρι που η ειρήνη στη χώρα διαταράσσεται, όταν ένα απειλητικό στράτευμα εισβάλλει στο βασίλειο. Η Maleficent αποδεικνύεται η πιο ισχυρή προστάτιδα της πατρίδας της, όμως το τίμημα είναι μεγάλο. Προδομένη, η Maleficent γίνεται σκληρή και εκδικητική. Έτσι, καταλήγει να καταραστεί τη νεογέννητη κόρη του νέου βασιλιά. Στην πορεία όμως, θα συνειδητοποιήσει ότι το μικρό κορίτσι μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη στο βασίλειο και ίσως και την πραγματική ευτυχία της ίδιας της Maleficent.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture