Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Περιοδεύει το καλοκαίρι η Ελένη Ράντου με την κωμωδία «Κατάδικός μου» και στις 31 Ιουλίου θα έρθει στην Πάτρα

Περιοδεύει το καλοκαίρι η Ελένη Ράντου μ...

Η παράσταση θα παιχθεί στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Δήμου

Αφού συγκίνησε και προσέλκυσε το Αθηναϊκό κοινό εδώ και τρία χρόνια, τώρα ήρθε η ώρα να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, την φετινή καλοκαιρινή περίοδο. Ο λόγος για την θεατρική παράσταση «Κατάδικός μου» που μάλιστα τιμήθηκε και με το βραβείο δραματουργίας καλύτερου Ελληνικού έργου Κάρολος Κουν.

Η Ελένη Ράντου μαζί με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μιχάλη Ιατρόπουλο, Μπάμπη Γιωτόπουλο και Δημήτρη Καπετανάκο ετοιμάζουν βαλίτσες και ξεκινούν περιοδεία. Η αιχμηρή κωμωδία των Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τουρνέ 2014, θα παιχθεί και στην Πάτρα, στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 στις 21.30.

Ποια κοινή μοίρα συνδέει έναν αλλοδαπό διαρρήκτη, μια φιλόλογο της ελληνικής γλώσσας σε πένθος, έναν ηλικιωμένο καθηγητή ελληνικής ιστορίας με αλτσχάιμερ και ένα φρεσκοδιαζευμένο βαλκανιονίκη που θέλει να απολαύσει την ελευθερία του;

Όλοι οι παραπάνω μπερδεμένοι σ’ ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι αλληλεξαρτήσεων και φόβων, προσπαθούν να αγαπήσουν και να ξαναγαπηθούν, να ακουμπήσουν και να εμπιστευθούν... με φόντο την Ελλάδα του σήμερα. Μια σύγχρονη, αιχμηρή κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ότι μας κάνει και φοβόμαστε, ότι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους. Γιατί ο σαρκασμός και το χιούμορ είναι το μόνο όπλο απέναντι στο φόβο μας.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης

Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη

Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα

Μουσική επιμέλεια: Κώστας Ζήκος

Video art: Άκης Πολύζος

Φωτογραφία: Ορφέας Εμιρζάς

Παίζουν οι: Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture