Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δέκα εκατομμύρια ευρώ στα πόδια του Μανωλά!

Δέκα εκατομμύρια ευρώ στα πόδια του Μανωλά!

Από τη Μπενφίκα

Γερό μπάσιμο για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά θα κάνει η Μπενφίκα, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο. Η εφημερίδα «O Jogo» έχει θέμα στην πρώτη σελίδα ότι η Μπενφίκα έχει νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο τον διεθνή στόπερ του Ολυμπιακού, Κώστα Μανωλά.

Οι Αετοί της Λισαβόνας κάτοχοι του τρεμπλ στην Πορτογαλία αναζητούν τον αντικαταστάτη του Εζεκίελ Γκαράι ο οποίος ετοιμάζει τις αποσκευές του για τη Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης.

Το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι οι Πορτογάλοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν 10 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να αποκτήσουν τον Κώστα Μανωλά.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιανουάριο η Νάπολι πρόσφερε 8 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 23χρονου διεθνούς στόπερ ωστόσο ο Ολυμπιακός ανέβασε ακόμα υψηλότερα τον πήχη της μεταγραφής του.

Τις τελευταίες ημέρες στον πορτογαλικό Τύπο υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε το ποσόν των 10 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Μανωλά.

Σε περίπτωση που τα πορτογαλικά δημοσιεύματα επαληθευτούν, ο Μανωλάς θα αλλάξει Λιμάνι και θα ακολουθήσει το δρομολόγιο Πειραιάς-Λισαβόνα.

Ο πορτογάλος μεσεπιθετικός του Παναθηναϊκού Κάρλος Ζέκα σε δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του μίλησε για τον Κώστα Μανωλά:

«Ο Μανωλάς είναι καλός παίκτης. Γρήγορος, δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και με καλό τάκλιν. Δεν βρίσκεται στο επίπεδο του Λουιζάο ή του Γκαράι , όμως μπορεί να είναι μια καλή αγορά για την Μπενφίκα και μια σοβαρή επένδυση. Στα χέρια του Ζόρζε Ζεσούς μπορεί να γίνει καλύτερος και να βελτιωθεί σε ένα πρωτάθλημα όπως το πορτογαλικό που είναι πιο ανταγωνιστικό από την ελληνική Λίγκα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports