Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πρόταση του ΕΕΣΠ και της ΕΣΕΕ είναι να δοθεί 5ετη παράταση του ομολόγου των 800 εκατομ. ευρώ που έχει καταθέσει το ΕΤΕΑΝ ως εγγύηση για το ΤΕΜΠΜΕ I,II

Πρόταση του ΕΕΣΠ και της ΕΣΕΕ είναι να δ...

Ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου Πατρών

Στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας τονίζεται:

Σύμφωνα με εξαγγελίες του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Κου Σταϊκούρα, με υπουργική απόφαση παρέχεται σε δανειολήπτες, επαγγελματίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις η δυνατότητα να αναστείλουν την καταβολή των δόσεων δανείων που έχουν χορηγηθεί  με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου μέχρι 31/12/2014 (σεισμοδάνεια, πυρόπληκτα).

Η απόφαση αυτή του Κου Υπουργού κινείται προς την σωστή κατεύθυνση καθώς δίνει ανάσες ανακούφισης στις δοκιμαζόμενες από τα μνημονια επιχειρήσεις.

Στον τύπο μέσω διαρροών εδόθησαν πληροφορίες ότι εντάσσονται και τα δάνεια ΤΕΜΠΜΕ  Ι και ΙΙ.

Τα θαύματα στην χώρα μας κρατάνε 3 μέρες.

Σύμφωνα με καταγγελίες συναδέλφων έχουν κοινοποιηθεί εκατοντάδες καταγγελίες των δανειακών συμβάσεων (ΤΕΜΠΜΕ Ι , ΙΙ)

Στην διάθεση του ΕΕΣΠ υπάρχουν επιστολές από τράπεζες με αιτήμα τακτοποίησης οφειλών στις 8/5/14 και καταγγελία της σύμβασης 8 μέρες μετά στις 16/5/14.

Πιστεύουμε ότι οι εξαγγελίες του Κου Υπουργού θα πρέπει να συμπεριλάβουν και το ΤΕΜΠΜΕ I,II, ώστε η πράξη αυτή να παράξει τα ενεργητικά αποτελέσματα στο σύνολο της αγοράς και όχι σε ένα περιορισμένο τμήμα της.

Η πρόταση του ΕΕΣΠ και της ΕΣΕΕ είναι να δοθεί 5ετη παράταση του ομολόγου των 800 εκατομ. ευρώ που έχει καταθέσει το ΕΤΕΑΝ ως εγγύηση για το ΤΕΜΠΜΕ I,II αυτό θα λειτουργήσει προς όφελος χιλιάδων μικρών επιχειρήσεων της αγοράς και θα δώσει την ώθηση για ένα επανασχεδιασμό χωρίς τα παλιά βαρίδια.

Ελπίζουμε να εισακουστεί η πρόταση που έχουμε διατυπώσει στο Υπουργείο Οικονομικών ώστε να μην αποτελέσει το μέτρο μόνο προεκλογικό πυροτέχνημα.

Εν αναμονή αποφάσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά