Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Κώστας Λειβαδάς αυτή την Παρασκευή στο Λιθογραφείον της Πάτρας

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Κώστας Λειβα...

Στις 21.30 στο πλαίσιο του maydayz 2014

Μια μεγάλη μουσική γιορτή αναμένεται να στηθεί την Παρασκευή 23 Μαϊου 2014 το βράδυ, στο Λιθογραφείον, στην οδό Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα από την αγαπητή ερμηνεύτρια με την 25ετή πορεία στα μουσικά πράγματα του τόπου, Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Κώστα Λειβαδά.

Γιορτάζουν μαζί 15 όμορφα και δημιουργικά χρόνια συνεργασίας και υποδέχονται όλους τους φίλους τους σε μια και μοναδική εμφάνιση, μαζί στη σκηνή.

Σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο, με ιδανικές ακουστικές συνθήκες οι δύο ερμηνευτές ταξιδεύουν παλιούς και νέους φίλους σε ένα ταξίδι με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Κώστα Λειβαδά και τις Ελένης Τσαλιγοπούλου από το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησαν ποτέ (ΠΙΑΣΕ ΜΕ) ως το τελευταίο που έγραψαν μαζί «ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ».

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας το κοινό θα απολαύσει όλα τα τραγούδια που έγραψε ο Κώστας Λειβαδάς, τραγούδησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου και αγαπήθηκαν από τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και τα Εγώ σ΄αγάπησα εδώ, Παραμιλητό, Παιδιά των δρόμων, Είναι εντάξει μαζί μου, Θέλω ν΄αλλάξεις το εισιτήριο κ.α.

Επίσης τραγούδια που αγαπήθηκαν με τη φωνή του Κώστα Λειβαδά, όπως τα Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα, Το καράβι για τη Φολέγανδρο) και τραγούδια του Κώστα που αγαπήθηκαν με τις φωνές άλλων μεγάλων ερμηνευτών (από το «Για να σε συναντήσω» ως την «Επιμονή σου» και από το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» ως το «Μοίρα μου έγινες»).

Στο δεύτερο μέρος μια μεγάλη βόλτα από το λαϊκό και την παράδοση, καθώς και από άλλα σπουδαία Ελληνικά τραγούδια είτε από τη δισκογραφία της Ελένης Τσαλιγοπούλου, είτε από τους σύγχρονους δημιουργούς.

Θα είναι ένα βράδυ γιορτινό, βράδυ εκπλήξεων. Ώρα έναρξης 9:30μμ Οι πόρτες ανοίγουν στις 9:00 μμ

Εισιτήρια: Γωνιά του Βιβλίου στην Αγίου Νικολάου και Discover στην Πατρέως.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 6977 347 098 και 697 66 46 111.

*Η συναυλία εντάσσεται στο πρόγραμμα του φεστιβάλ maydayz 2014 της ομάδας Area 51.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture