Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πάτρα: Χριστόπουλος ή Πελετίδης; - Ποιόν θα στηρίξουν στον δεύτερο γύρο οι παρατάξεις που έμειναν εκτός

Πάτρα: Χριστόπουλος ή Πελετίδης; - Ποιόν...

Αποφάσεις απ' όλους ως την Τετάρτη

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχουν αποφασίσει όλες οι δημοτικές παρατάξεις που έμειναν εκτός δευτέρου γύρου των εκλογών στην Πάτρα ποιόν εκ των δυο υποψηφίων Δημάρχων θα στηρίξουν την προσεχή Κυριακή. Πελετίδη ή Χριστόπουλο;

Νωρίτερα το thebest.gr αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έγιναν από τους Χρήστο Πατούχα και Κώστα Σπαρτινό για ευθεία στήριξη την Κυριακή της υποψηφιότητας του Κώστα Πελετίδη αλλά και στην δήλωση του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου για στήριξη υπέρ εκείνου που εγγυάται τον λαϊκό και δημόσιο χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών, δήλωση που δικαίως ερμηνεύθηκε ως έμμεση αποδοχή της υποψηφιότητας Πελετίδη.

Το πρωί, ο Νίκος Τζανάκος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 ανέφερε ότι η παράταξη του θα αποφασίσει έως την Τετάρτη ποιόν εκ των δυο υποψηφίων θα στηρίξει. Ωστόσο, ο πρώην Αντιδήμαρχος πήρε αποστάσεις από την υποψηφιότητα Πελετίδη, παραπέμποντας, όμως την τελική απόφαση στα μέλη του συνδυασμού του.

Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Βαφέας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, είπε ότι έως την Τετάρτη θα αποσαφηνισθεί και η στάση της παράταξης Δημαρά. «Είναι όλα ανοικτά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαφέας, προσθέτοντας ότι εκ του αποτελέσματος απεδείχθη ότι ήταν λανθασμένη η στρατηγική των συχνών επιθέσεων της παράταξης Δημαρά προς το πρόσωπο του κ. Χριστόπουλου.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινοτικόν» Θόδωρος Ντρίνιας δήλωσε ότι είναι «η συλλογικότητα της παράταξης που θα αποφασίσει ποιος θα στηριχθεί στον δεύτερο γύρο» ενώ ο Ανδρέας Τζουραμάνης, στο ίδιο μήκος κύματος, είπε ότι θα συγκληθεί η παράταξη του ώστε να υπάρξουν αποφάσεις αν και ο ίδιος κλίνει υπέρ της ψήφου κατά συνείδηση.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Δυνατή» Νίκος Οικονομόπουλος, στην ίδια εκπομπή, είπε ότι απόψε στις 7.30 θα συγκαλέσει συνάντηση των μελών του συνδυασμού και εκεί θα αποφασισθεί ποια θα είναι η τακτική της παράταξης στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014