Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Χρήστος Νικολάου: «Με τη σημερινή σας παρουσία αντιστέκεστε στο χθες» - Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Κάτω Αχαΐα

  Χρήστος Νικολάου:  «Με τη σημερινή σας...

Με πολυπληθές ακροατήριο η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας

Το πλήρες πρόγραμμα του συνδυασμού «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου στην Κάτω Αχαΐα, ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη .

«Ο λαός της Δυτικής Αχαΐας είναι απόψε εδώ και φέρνει την νίκημέσα από την πιο συγκλονιστική, μεγαλειώδη και συγκινητική συγκέντρωση που έγινε ποτέ στον τόπο μας.

Απόψε, η πλατεία Παπαγιανοπούλου μετονομάζεται σε πλατεία αντίστασης γιατί με την σημερινή σας παρουσία: αντιστέκεστε στο χθες, αντιστέκεστε στις δοκιμασμένες και φθαρμένες καταστάσεις, αντιστέκεστε σε αυτούς που στα δύσκολα κρύφθηκαν, σε αυτούς που δίστασαν να δώσουν την μάχη όταν εμφανιζόταν τα πρώτα σημάδια την οικονομικής κρίσης, αντιστέκεστε σε αυτούς που κυβέρνησαν είκοσι πέντε χρόνια, στους επαγγελματίες πολιτικούς, στους αρχηγίσκους και στους πατερούληδες, σ αυτούς που προσπάθησαν να αλλοιώσουν την φυσιογνωμία των χωριών μας με τις εκλογικές μεταγραφές των υποψηφίων τοπικών συμβούλων, αλλά και σ’ αυτούς που θυμήθηκαν τον διάλογο μετά από 25 χρόνια αλλά δυστυχώς ψάχνουν τον επικεφαλής της προεκλογικής τους εκστρατείας για να τους εκπροσωπήσει, γιατί ο επικεφαλής της προεκλογικής τους εκστρατείας έκανε μεταγραφή- φυγή για άλλους τόπους και άλλες πολιτείες.

Είθισται οι μεταγραφές τύπου φυγής για ορισμένους να αποτελούν διέξοδο στα δύσκολα. Φεύγουν γιατί είναι καιροσκόποι.

Φεύγουν γιατί δεν αγαπούν τον τόπο, Φεύγουν γιατί δεν ήρθαν να υπηρετήσουν και να προσφέρουν αλλά ήλθαν για άλλους σκοπούς. Και θα φύγουν οριστικά και αμετάκλητα από το λαό της Δυτικής Αχαίας την Κυριακή στις 18 Μαίου που θα μας δώσει τη μεγάλη νίκη».

Ο Χρήστος Νικολάου εκφώνησε την ομιλία του έχοντας μαζί του στο βήμα όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους τοπικούς συμβούλους της Κάτω Αχαΐας .

Η «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» πρωτοπορεί και καινοτομεί. Τελείωσαν οι εποχές που πίσω από τον επικεφαλή της κάθε παράταξης έμπαιναν επιβλητικές φωτογραφίες του αρχηγού.

Τελείωσαν οι εποχές που ο αρχηγός μετρούσε με πολιτική μεζούρα τα στελέχη του και όποιο τον ξεπερνούσε τον διέγραφε. Τελείωσαν οι εποχές των πολιτικών τζακιών., των δήθεν έμπειρων. Τελείωσε Τελείωσαν οι αρχηγοί.

Η «Συνεργασία Δυμαιών Πολιτών» φέρνει την συμμετοχή. Εμείς βάζουμε τους ανθρώπους και τα στελέχη που πρόεκυψαν μέσα από το λαό της Δυτικής Αχαΐας δίπλα στον επικεφαλής. Για να είναι εκπρόσωποι του λαού της δυτικής Αχαΐας και όχι χειροκροτητές του αρχηγού τους».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014