Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Η αγαπητή παιδίατρος και πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Νανά Πατρώνη είναι και πάλι υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Η αγαπητή παιδίατρος και πρόεδρος του ΔΗ...

Mε τον συνδυασμό του Γιάννη Δημαρά "Τώρα για την Πάτρα"

Ένα από τα πρόσωπα που αξίζει να προσεχτούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 18 Μαίου 2014, είναι αναμφίβολα η Αθηνά (Νανά) Πατρώνη του Νικολάου, η γνωστή και αγαπητή σε όλους Πατρινή παιδίατρος και πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου της Πάτρας, η οποία διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών της για 2η φορά, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Τώρα για την Πάτρα» του νυν Δημάρχου και εκ νέου Υποψηφίου Γιάννη Δημαρά.

Όπως σημειώνει η ίδια στο μήνυμα που στέλνει σε φίλους και γνωστούς, "ψηφίστε με το χέρι στην καρδιά, για την Πάτρα της καρδιάς μας. Δώστε μας την δυνατότητα να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν 4 χρόνια με την παράταξη “Tώρα για την Πάτρα” με Δήμαρχο τον Γιάννη Δημαρά".

Η Νανά Πατρώνη που πρωτοεκλέχτηκε Δημοτική σύμβουλος Πατρέων στις εκλογές του 2010, είχε μία αξιόλογη και συνεπή παρουσία στα Δημοτικά πράγματα της Αχαικής πρωτεύουσας σε μία μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γεμάτη εντάσεις και αντεγκλήσεις στο δημοτικό συμβούλιο λόγω και του γενικότερου κλίματος της οικονομικής κρίσης στην χώρα.

Ο Γιάννης Δημαράς της εμπιστεύθηκε τη θέση της αντιπροέδρου στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών αλλά και της Προέδρου στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, θέση όπου και έχει προσφέρει τα μέγιστα καθότι αγαπά το θέατρο και τις τέχνες. Ο κινηματογράφος είναι μετά το θέατρο, από τις αγαπημένες της τέχνες. Το φετινό καλοκαίρι θα την συναντήσουμε στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας αλλά και στην Επίδαυρο όπου θα ταξιδέψει η νέα πολυαναμενόμενη θεατρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας «Φιλοκτήτης» με ένα καστ μαγνήτη για το κοινό που περιλαμβάνει τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Μιχαήλ Μαρμαρινό και Αιμίλιο Χειλάκη.

Η Νανά Πατρώνη που μέσα στην παρελθούσα τετραετία δεν έζησε μόνο χαρές όπως την επιτυχή ενασχόληση της με τα κοινά αλλά και δυσάρεστες εκπλήξεις και στενοχώριες όπως την περιπέτεια με την υγεία της καθώς διαγνώστηκε ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού, σε πρώιμο σχετικά στάδιο (ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχή με την θεραπεία της και σήμερα είναι πολύ καλά στην υγεία της).

Στην προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Νιφόρο, συνταξιούχο καπετάνιο και έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον 23χρονο Πάνο. Η Νανά Πατρώνη είναι πτυχιούχος της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει πλέον μία πορεία στον ιατρικό κλάδο που ξεπερνά τα εικοσιπέντε χρόνια.

Άνθρωπος με χιούμορ και ευγένεια, θεωρείται από τις πιο γνωστές επιστήμονες παιδιάτρους στην περιοχή της Πάτρας ενώ όπως είχε πει παλιότερα σε συνέντευξη της στο The Best Magazine, από μικρή ήθελε να γίνει γιατρός και πάντα λάτρευε τα παιδιά. «Οι παιδίατροι έχουμε την χαρά να βλέπουμε κυρίως νέους και υγιείς οργανισμούς όπως είναι τα μικρά παιδιά κι εμείς οι ίδιοι εισπράττουμε ζωντάνια και νεότητα από αυτά», είχε χαρακτηριστικά πει.

 

 


 

Στη φωτό μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Θοδωρή Αμπαζή.

Στη φωτό μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυ...

Στη φωτό μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Θοδωρή Αμπαζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014