Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Χρήστος Νικολάου: Οι προτεραιότητες της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» για το Λάππα

Χρήστος Νικολάου:  Οι προτεραιότητες της...

Σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μίλησε χθες βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Το  Λάππα, το Βουπράσιο και το Μετόχι επισκέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο οποίος παρουσίασε το πλάνο του συνδυασμού σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Όπως είπε  στη διάρκεια της ομιλίας του στην πλατεία του Λάππα, οι δύο μελέτες  για τη λύση του προβλήματος υδροδότησης της ευρύτερης περιοχής και την εξασφάλιση της άρδευσης της Δυτικής Αχαΐας  από τον Πηνειό ποταμό, είναι πλέον «ώριμες», καθώς έχουν εγκριθεί  οι περιβαλλοντικοί όροι και θα αναζητηθούν χρηματοδοτικά προγράμματα προκειμένου να κατασκευαστούν τα απαραίτητα έργα.
Αυτά αφορούν για τη μεν άρδευση την επέκταση της  βόρειας κύριας διώρυγας του Πηνειού και για τη δε υδροδότηση , την υδροληψία μέσω κατασκευής αντλιοστασίου στο Μιχόι.
Επιπλέον, δεσμεύτηκε για τη λειτουργία του παλιού Δημαρχείου στο Λάππα με υπηρεσίες , για την εξυπηρέτηση των αγροτών και όλων των δημοτών, ενώ σχεδιάζεται η ανάπλαση του παλιού παλατιού του βασιλιά.
Αναφέρθηκε επίσης  στην προ ημερών υπογραφή. της σύμβασης για την αποπεράτωση του Γυμνασίου του Λάππα  από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο.
«Εδώ από το Λάππα θα ξεκινήσει η νίκη του συνδυασμού μας. Η Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών αποτελείται από έμπειρα πρόσωπα αλλά και νέους ανθρώπους, που δεν είναι κρυπτόμενοι,  αλλά κρινόμενοι από την τοπική κοινωνία. Δεν θα επιτρέψουμε ο Δήμος της Δυτικής Αχαΐας να επιστρέψει στο χθες» είπε μεταξύ  άλλων ο κ. Νικολάου.
Σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας θα βρεθεί κοντά στους κατοίκους των Μπονταιικων, των Αποστόλων και των Σαγαιίκων, ενώ αύριο Παρασκευή 16 Μαΐου θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Κάτω Αχαΐα, στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου, πρώην ΚΤΕΛ, στις 8.30 μ.μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014