Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν με την ψήφο τους ποιος είναι αυτός που θα διοικήσει την πόλη για τα επόμενα πέντε χρόνια

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Οι πολίτες πρέπει να...

Συνέντευξη απο τον εκπρόσωπο τύπου της παράταξης Κώστα Κριετσώτη

Στη σημερινή συνάντηση  με τους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Κώστας Κριετσιώτης τόνισε:

Λίγες ημέρες απέμειναν για την προσφυγή των πολιτών στις κάλπες. Το ερώτημα, όμως, που καλείται ο καθένας και η καθεμία από εμάς να απαντήσει, παραμένει ακριβώς το ίδιο.

Ποιος είναι αυτός που θα πρέπει να διοικήσει την πόλη μας για τα επόμενα πέντε χρόνια; Η παράταξή μας έχει ήδη απαντήσει στο ερώτημα αυτό. Πρέπει να είναι ένα πρόσωπο που έχει συνεπή αυτοδιοικητικό, ανεξάρτητο και αυτόνομο χαρακτήρα τα χρόνια της ενασχόλησής του με τα κοινά. Πρέπει να είναι ένα πρόσωπο που έχει αποδείξει στην πράξη και στις θέσεις ευθύνης που διατέλεσε ότι είναι έντιμο.

Πρέπει να είναι το πρόσωπο που ξεχρέωσε, νοικοκύρεψε και έδωσε φερεγγυότητα στον Δήμο της Πάτρας. Πρέπει να είναι το πρόσωπο που συγκρούστηκε με τον κομματισμό και τα συμφέροντα και έσπασε όλα τα αποστήματα που λυμαίνονταν τον Δήμο. Πρέπει να είναι το πρόσωπο που αντιστάθηκε στο πελατειακό σύστημα, το οποίο κατέστρεψε την τοπική αυτοδιοίκηση. Πρέπει να είναι το πρόσωπο που σεβάστηκε και το τελευταίο ευρώ των δημοτών. Πρέπει να είναι το πρόσωπο που έχει να επιδείξει έργο.

Το πρόσωπο αυτό φυσικά και είναι ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γιάννη Δημαράς. Γι’ αυτούς τους λόγους ζητάμε και πάλι την ψήφο των Πατρινών. Εμείς θεωρούμε ότι ο κ. Γιάννης Δημαράς και η παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» χρειάζεται μία δεύτερη θητεία, αφού στην πρώτη έβαλε γερά τα θεμέλια για να μπορέσει να υλοποιήσει την πρότασή του, σχετικά με την πόλη του αύριο που οραματίζεται.

Όσο για τους όψιμους «επαναστάτες» που θυμήθηκαν σε αυτές τις εκλογές ότι επανάσταση δεν είναι να βάζεις τα κόμματα πάνω από την Πάτρα, αλλά η Πάτρα να είναι το κόμμα σου; Η απάντηση είναι μία. Θα ήμασταν χαρούμενοι αν ακολουθούσαν κάποιοι το δρόμο που εμείς χαράξαμε πρώτοι από το 2006, αλλά είναι τρομερά επικίνδυνο για την πόλη, κάποιος να το λέει και με τις πράξεις του να δείχνει ότι δεν το εννοεί.

Ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας -με λίγο από φθαρμένο πράσινο- υποστηρίζει παραπλανώντας του πολίτες ότι απέκτησε αυτόνομη και αυτοδιοικητική ταυτότητα. Αντίθετα, όμως, παραμένει πιστός στην κυβερνητική πολιτική και εργάζεται συστηματικά για τη μετατροπή του δήμου σε ανώνυμη εταιρεία, υποστηριζόμενος μάλιστα από το οικονομικό κατεστημένο της πόλης.

Του υπενθυμίζουμε ότι την αυτοδιοικητική ταυτότητα την δίνουν οι πολίτες με την ψήφο τους και η συνέπεια των πολιτικών επιλογών. Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, σε κάθε τόνο.

Το ερώτημα, που καλείται ο καθένας και η καθεμία από εμάς να απαντήσει είναι το εξής: Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν με την ψήφο του ποιος είναι αυτός που θα διοικήσει την πόλη για τα επόμενα πέντε χρόνια. Όχι απλώς να πανηγυρίζουν κάποιοι την Κυριακή το βράδυ με το χρώμα που θα βαφτεί ο χάρτης και το πρωί της Δευτέρας να το έχουν μετανιώσει.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014