Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για την χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια χθες βράδυ στην Πάτρα

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για την χρόν...

Την ημερίδα συντόνισε η Πατρινή ιατρός Πνευμονολόγος Ασημίνα Ζανιά-Τσιμάρα

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την Τετάρτη 14 Μαου 2014, το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Μπεγουλακίου, στην Πάτρα την ιατροκοινωνική εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.

Ήταν η πέμπτη κατά σειρά ημερίδα που συντόνισε η Πατρινή ιατρός Πνευμονολόγος Ασημίνα Ζανιά-Τσιμάρα, σε επιστημονική συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Κύριος στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για τις Παθήσεις του Αναπνευστικού συστήματος του ανθρώπινου οργανισμού, υπό την σκέπη και την ευλογία του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Πατρών κ.κ Χρυσοστόμου.

Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Σωτήριος Γαλάνης, ο αιδεσιμολογιώτατος π. Παναγιώτης Κούκας καθώς και όλο προσωπικό του Ναού των Αγίων Αποστόλων Μπεγουλακίου, συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια οργάνωση και προετοιμασία της προσπάθειας αυτής.

Η Ιατρός-Πνευμονολόγος Ασημίνα Ζανιά-Τσιμάρα στην ομιλία της με τίτλο «Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, Ενημέρωση & Πρόληψη», ανέπτυξε βασικές πτυχές της συγκεκριμένης πάθησης καθώς και τρόπους αντιμετώπισής της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακολούθησε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση, μέσα από ερωτήσεις του κοινού που ανέδειξαν το ζωηρό ενδιαφέρον που υπάρχει για τα Αναπνευστικά Νοσήματα. Επίσης πρέπει να τονισθεί, ότι την συγκεκριμένη ομιλία παρακολούθησε και πλήθος νέων σπουδαστών του Τ.Ε.Ι Πατρών.

Στο τέλος της ομιλίας, οι εθελοντές πνευμονολόγοι, Ασημίνα Ζανιά-Τσιμάρα και Γεώργιος Ανδρουτσόπουλος πραγματοποίησαν δωρεάν σπιρομετρήσεις σε αρκετούς συμπολίτες μας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being