Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Κώστας Χριστόπουλος: Στη «Νέα Πόλη» έχουμε μια διαφορετική αντίληψη για την λειτουργία του δήμου

Κώστας Χριστόπουλος:  Στη «Νέα Πόλη» έχο...

"Θεωρούμε συνεργάτες μας το προσωπικό του δήμου"

Από τον συνδυασμό «Νέα Πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Χριστόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν πλέον μυστικά ούτε μάγοι με ραβδάκια για να αλλάξει η καθημερινότητα των συνδημοτών μας προς το καλύτερο.

Πολύ απλά, στη «Νέα Πόλη» έχουμε μια διαφορετική αντίληψη για την λειτουργία του δήμου.

Πιστεύουμε στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της Πόλης μας. Θεωρούμε συνεργάτες μας το προσωπικού του δήμου. Οι δημοτικές υπηρεσίες διαθέτουν έμπειρα και ικανά στελέχη, στα οποία μπορεί να στηριχθεί η νέα Δημοτική Αρχή για να οικοδομήσει τη «Νέα Πόλη».

Είναι πρόσωπα με υψηλού επιπέδου δυνατότητες, με γνώσεις, με διοικητικές ικανότητες, με επαγγελματισμό. Αδίκως τα προηγούμενα χρόνια παροπλίστηκαν αρκετά από αυτά τα στελέχη, επειδή δεν ήταν αρεστά από πολιτικούς προϊσταμένους τους. Κατανοούμε ότι σημαντικός αριθμός τους αισθάνονται απογοήτευση γι’ αυτή την κατάσταση. Δεσμευόμαστε ότι αυτή η προβληματική σχέση θα αλλάξει.

Η απόφασή μας είναι να αξιοποιηθεί συνολικά το προσωπικό του δήμου. Κι αυτό θα γίνει εάν αισθανθούν ξανά οι εργαζόμενοι ότι έχουν απέναντί τους μια Δημοτική Αρχή που είναι αξιόπιστος συνομιλητής. Μια Δημοτική Αρχή που θα ακούει τις προτάσεις των εργαζομένων και θα υιοθετεί αυτές που είναι ορθές, νόμιμες και εξυπηρετούν το συμφέρον των δημοτών. Μια Δημοτική Αρχή που δεν θα βάζει τρικλοποδιές στο προσωπικό για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων. Μια Δημοτική Αρχή, την οποία θα μπορούν να εμπιστεύονται τα μέλη της μεγάλης «οικογένειας» που λέγεται Δήμος Πατρέων…

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014