Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Δυτική Ελλάδα: Τζένος, Γεωργακοπούλου, Παπαδημάτος υποψήφιοι με τον Ανδρέα Κατσανιώτη

Δυτική Ελλάδα:  Τζένος, Γεωργακοπούλου, ...

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι καταθέτουν την άποψή τους…

Τρεις άνθρωποι από διαφορετικές γενιές και διαφορετικές κατευθύνσεις συνθέτουν την τριάδα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του Ανδρέα Κατσανιώτη, που παρουσιάζονται σήμερα, αναδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τον πλουραλισμό και το εύρος της κοινωνικής αντιπροσώπευσης του ψηφοδελτίου.

Ο Δημήτρης Τζένος, είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ, κυρίως όμως είναι γνωστός στην Πατραϊκή κοινωνία ως ένας άνθρωπος του αθλητισμού. Παλιά δόξα του μπάσκετ και επί πολλά χρόνια με προσφορά στον Απόλλωνα Πατρών, κατέχει την θέση του εφόρου και του Γενικού Αρχηγού της μελανόλευκης ομάδας. Αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του Ανδρέα Κατσανιώτη και σημειώνει: «Όλοι θέλουμε να μπει ένα τέλος στην μεγάλη κρίση και όλοι ξέρουμε πόσο έχουμε υποφέρει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όμως, η περιοχή μας υποφέρει ακόμα περισσότερα χρόνια, ακόμα και πολύ πριν τη κρίση. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι ακόμα και όταν τα πράγματα μπορεί να πηγαίνουν καλά για κάποιου, για κάποιους άλλους μπορεί να μην πηγαίνουν επειδή δεν έχουν τις ικανότητες ή τη δύναμη. Αυτές τις ικανότητες και τη δύναμη, θα αποκτήσει η Δυτική Ελλάδα με τον Ανδρέα Κατσανιώτη, τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα γνωρίζοντας ποιος είναι. Εκπροσωπεί την φυγή από το χθες και τον αγώνα για να βγούμε από την κρίση. Είναι η ώρα να δείξουμε εμπιστοσύνη στη νεότερη γενιά και να της επιτρέψουμε να πάρει τα ηνία στα χέρια της».

Η Βάση Γεωργακοπούλου είναι μία νέα δικηγόρος που θέτει υψηλούς στόχους, έχοντας ήδη πετύχει πολλούς από αυτούς. Σχετικά με την υποψηφιότητά της δηλώνει: «Σε αυτές τις εκλογές, το αύριο αναμετράται με το χθες. Το χθες έχει πολλές μορφές και άλλοτε επενδύει στη δήθεν σιγουριά που όμως αποπνέει αφόρητη μετριότητα και άλλοτε, σε έναν λαϊκισμό που τάχα υπόσχεται την επιστροφή στην εποχή της ψεύτικης ευδαιμονίας με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι ώρα να κάνουμε στην άκρη τις απάτες και τις αυταπάτες. Ειδικά οι νέοι άνθρωποι ξέρουμε πως το μέλλον μας θα το φτιάξουμε εμείς οι ίδιοι, με τα χέρια και το μυαλό μας. Τίποτα δεν θα μας χαριστεί, αλλά και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για τους ανθρώπους με όνειρα. Με τον Ανδρέα Κατσανιώτη ως περιφερειάρχη, θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το μέλλον μας, με σοβαρή δουλειά, με στόχο και όραμα. Μπορούμε πολύ καλύτερα. Ας το αποδείξουμε…»¨

Τέλος, ο Κυρηναίος Παπαδημάτος, είναι ιατρικός επισκέπτης, ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τον χώρο της υγείας και με ευρύτατο κοινωνικό κύκλο. Αποφάσισε να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Ανδρέα Κατσανιώτη και τονίζει σχετικά: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καλείται τα επόμενα χρόνια να κερδίσει όσα έχασε τα προηγούμενα. Εκτιμάται πως θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει, αλλά οι προκλήσεις θα είναι πολύ μεγάλες. Η ολοκλήρωση κάποιων σημαντικών υποδομών, όπως οι αυτοκινητόδρομοι είναι απλά και μόνο η αιτία για να ξεκινήσει μία νέα περίοδος ανάπτυξης, εφόσον υπάρξει όμως η μεγάλη προσπάθεια για να αναστραφεί το κλίμα απαισιοδοξίας και εσωστρέφειας. Ενισχύω με τις δυνάμεις μου τον Ανδρέα Κατσανιώτη, πιστεύοντας πως έχει τις δυνατότητες να πετύχει εκεί που πολλού άλλοι απέτυχαν γιατί διαθέτει δύο προσόντα: Είναι νέος και άφθαρτος, αλλά και δεν έχει αναλωθεί στην τοπική πραγματικότητα. Φέρνει έναν νέο αέρα, που η περιοχή μας τον χρειάζεται».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014