Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Ιφιτος Πατρών πήρε την άνοδο στην Α1 Εθνική!

Ο Ιφιτος Πατρών πήρε την άνοδο στην Α1 Εθνική!

Στους αγώνες μπαράζ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες των μπαράζ για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία Ανδρών, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σαββατοκύριακο για τον Ιφιτο Πατρών, δευτεραθλητή στην Α2 που πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 Εθνική!

Μια σημαντική επιτυχία για το πατραϊκό πινγκ πονγκ που θα εκπορσωπηθεί και πάλι στην «μεγάλη κατηγορία»!

Στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου, το οποίο αποδείχθηκε και το καθοριστικό για την άνοδο, ο Ιφιτος αντιμετώπισε το Ηράκλειο και επικράτησε με 4-1: Παντερής - Μπιθελης 3-0, Μητρόπουλος -Τσεγγενές 0-3, Νταλλιάνης - Σγουρομάλλης 2-3, Παντερής / Μητρόπουλος - Σγουρομάλλης / Τσεγγενές 0-3, Παντερής - Τσεγγενές 0-3.

Κόντρα στα Χανιά ο Ιφιτος ηττήθηκε με 4-2, σ ένα ματς με πολλές ανατροπές και γερά νεύρα, το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες: Πενταράκης - Μπιθέλης 3-0, Σοφίλας - Τσεγγενές 3-2, Μουτσάκης - Σγουρομμάλλης 1-3, Μουτσάκης / Σοφίλας - Τσεγγενές / Σγουρομάλλης 3-2, Πενταράκης - Τσεγγενές 0-3, Μουτσάκης - Μπιθέλης 3-0.

Στο τελευταίο παιχνίδι με το ΠΚΔ Ταύρο ο Ιφιτος ήθελε νίκη με οποιοδήποτε αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει την άνοδό του. Επικράτησε με 4-3 και ολοκλήρωσε την επιτυχημένη φετινή του πορεία με τον καλύτερο τρόπο!! Η εξέλιξη του αγώνα: Μακρής - Μπιθέλης 3-0, Αλεξανδρίδης - Σγουρομάλλης 0-3, Τσεντεκίδης - Τσεγγενές 0-3, Μακρής / Τσεντεκίδης - Σγουρομάλλης / Τσεγγενές 0-3, Μακρής - Σγουρομάλλης 3-1, Τσεντεκίδης - Μπιθέλης 3-2, Αλεξανδρίδης - Τσεγγενές 1-3.

Η συνοχή, η σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας είναι αυτά που έκαναν τον Ιφιτος να έχει ανοδική πορεία και επιτυχίες. Ικανοποιημένη η Διοίκηση και οι προπονητές έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές του Σωματείου για την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 και για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Αν και νεοφώτιστος πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία. Αγωνίστηκαν οι Μανώλης Σγουρομάλλης, Ανδρέας Τσεγγενές, Βασίλης Μπιθέλης και ο Παναγιώτης Γιώτης που είναι και προπονητής της ομάδας μαζί με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Μιχάλη Κατσικαδέλη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports