Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Καλάβρυτα: Ομιλία του Γιώργου Λαζουρά στα Τριπόταμα

Καλάβρυτα: Ομιλία του Γιώργου Λαζουρά στ...

Χθες το μεσημέρι

Παρά το βροχερό καιρό, μεγάλο πλήθος πολιτών και κατοίκων των Τριποτάμων (της Ψωφίδας) και των υπολοίπων 11 τοπικών κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Αροανίας, συγκεντρώθηκαν χθες, Κυριακή 4 Μαΐου, το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία των Τριποτάμων, για να ακούσουν το Δήμαρχο Καλαβρύτων, κ. Γιώργο Λαζουρά, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, στην περιοχή αυτή.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γιώργος Λαζουράς, στην ομιλία του αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έγινε στο Δήμο Καλαβρύτων και στα χωριά της δημοτικής ενότητας Αροανίας, την προηγούμενη λειψή δημαρχιακή θητεία, κάτω από τις δυσμενέστερες οικονομικές συνθήκες, με δραστική περικοπή και μείωση των πόρων και των χρημάτων προς τους δήμους και στο δήμο Καλαβρύτων, κατά, τουλάχιστον, 80%!

Επίσης, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του συνδυασμού του για την εκτέλεση αναγκαίων έργων και παρεμβάσεων στην Αροανία, κατά τη νέα περίοδο, που αρχίζει, μετά τις εκλογές, επικεντρώνοντας, ιδιαίτερα, στην μετατροπή του κτιρίου πολλαπλών χρήσεων, στα Τριπόταμα, σε σχολικό συγκρότημα, στις μελέτες για την κατασκευή πλατειών στο Αγρίδι και στο Δεσινό και σε άλλα μικρότερα έργα, σε όλα τα χωριά της Αροανίας, όπως αυτά, θα τα προτείνουν οι τοπικοί σύμβουλοι και οι εκπρόσωποι που θα εκλεγούν.

Και ο κ. Λαζουράς κατέληξε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στις εκλογές του 2010, από εδώ, από τα Τριπόταμα, ξεκίνησε η πορεία προς τη Νίκη. Έτσι και σήμερα, εδώ στα Τριπόταμα, σε αυτή τη μεγάλη, σε όγκο, και παλμό, συγκέντρωση, στέλνεται παντού στο Δήμο Καλαβρύτων, το μήνυμα της Νίκης, της μεγάλης Νίκης του συνδυασμού της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για το Δήμο Καλαβρύτων. Μιας Νίκης, που είναι νίκη των πολιτών της Αροανίας, των πολιτών των Καλαβρύτων. Προχωράμε μπροστά, προχωράμε στο μέλλον και στην ανάπτυξη του τόπου μας και αφήνουμε πίσω το παλιό, το καταδικασμένο από τους πολίτες, αφήνουμε πίσω, αυτούς, που τόσα πολλά χρόνια, διαφέντευαν τις τύχες του τόπου μας και μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού, που έχουν κάνει την πολιτική το μοναδικό και κύριο επάγγελμά τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014