Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Απάντηση «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» στα περί… δημοσκοπήσεων» και δήθεν «πρωτιάς» Δ. Γκοτσούλια

Απάντηση «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» σ...

"Ουδεμία δημοσκόπηση έχει διενεργηθεί στην Δυτική Αχαΐα εν όψει των Δημοτικών εκλογών της 18ης του Μαΐου"

 

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε «δημοσκόπηση» που δήθεν φέρνει πρώτο στην Δυτική Αχαΐα του Διονύση Γκοτσούλια, ο επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους τα εξής:

«Ουδεμία δημοσκόπηση έχει διενεργηθεί στην Δυτική Αχαΐα εν όψει των Δημοτικών εκλογών της 18ης του Μαΐου. Ας μας πουν οι εμπνευστές των δημοσιευμάτων:

1.      Σε ποια επίσημη δημοσκόπηση αναφέρονται

2.      Ποια είναι τα στοιχεία της ταυτότητάς της

3.      Ποια χρονική περίοδο διενεργήθηκε στην περιοχή μας

Σε κάθε άλλη περίπτωση, πρόκειται για άστοχες και αβάσιμες διαπιστώσεις που ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν. Και η πραγματικότητα, αντιθέτως, εκδηλώνεται μέσα από τον καθημερινό παλμό των δημοτών της Δυτικής Αχαΐας και σε καμία των περιπτώσεων δεν οδηγεί στο συμπέρασμα της δήθεν «πρωτιάς» του κ. Γκοτσούλια.

Προφανέστατα, κάποιοι επιχειρούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με σκοπό να ωφεληθούν εκλογικά. Διότι έχουν λάβει τα μηνύματα και έχουν αντιληφθεί πλήρως πως οι πολίτες της Δυτικής Αχαΐας τους έχουν… γυρίσει την πλάτη και δεν είναι διατεθειμένοι να πισωγυρίσουν παραδίδοντας τα «κλειδιά» του Δήμου σε εκείνους που προ ετών τα… πέταξαν αλλά τώρα μας… ξαναθυμήθηκαν, για τους δικούς σκοπούς και λόγους…»

Τέλος ο επικεφαλής της παράταξης τόνισε ότι: «αντιθέτως, η κοινωνία των Δυμαίων είναι αποφασισμένη να προχωρήσει μπροστά. Δίνοντας την μεγάλη Νίκη στη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών», στην μία και μοναδική αληθινή δημοσκόπηση, αυτή του Λαού, στις 18 του μηνός. Νίκη, η οποία θα είναι ΟΛΩΝ των Δυμαίων πολιτών».

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014