Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η πρώτη γυναίκα Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη μιλάει σήμερα στο κανάλι του Αχελώος Tv

Η πρώτη γυναίκα Πρύτανης στο Πανεπιστήμι...

Στην εκπομπή του Αχιλλέα Παπαδιονυσίου "Ανοιχτές Σελίδες"

Η διεθνώς γνωστή πρώτη γυναίκα Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Πρόεδρος του Ιδρύματος Δημήτρη και Μαρίας Δελιβάνη, η κυρία Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη μιλάει στην τηλεόραση του Αχελώου.

Η Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη που είναι και συγγραφέας, μιλά ως προσκεκλημένη στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή «Ανοιχτές Σελίδες» με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου σήμερα, Παρασκευή 2 Μαίου 2014, στις 17.50.

Η κυρία Δελιβάνη μιλάει για το πώς φθάσαμε εδώ, αν η κρίση είναι οικονομική η γενικευμένη, σχολιάζει την στάση της Τρόικας και την πρόθεσή της, πώς μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα βγούμε από την κρίση , για την αναγνώριση των λαθών του που έκανε το ΔΝΤ, τι γίνεται με το κατοχικό Γερμανικό Δάνειο, για το πρωτογενές πλεόνασμα και τι συμβαίνει με τις Τράπεζες και τις ανάγκες κεφαλαιοποίησης τους.

Ακόμη αναφέρεται σε θέματα ανάπτυξης, αν υπάρχει βιωσιμότητα του χρέους, γιατί από την αρχή ήταν απέναντι από το μνημόνιο καθώς και στα αξεπέραστα προβλήματα της Ευρωζώνης και σε άλλα πολλά.

Διαδυκτιακά μπορεί να δει κάποιος την εκπομπή στο www.axeloostv.gr.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture