Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αναστασόπουλος: "Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή μας"

Αναστασόπουλος: "Στόχος είναι να εξ...

Ο προπονητής της ΝΕΠ μίλησε για την πρεμιέρα της Α2 Εθνικής

Στη μάχη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής ανδρών του πόλο ρίχνεται την Παρασκευή η ΝΕΠ, με τα «δελφίνια» να αντιμετωπίζουν στον α΄ γύρο της α΄ φάσης τον ΝΟΠ, τον Ποσειδώνα Ιλισσίων, τον Υδραϊκό και τον Ηλυσιακό.

Οι αγώνες θα γίνουν στην Αθήνα (στο Ιλίσιο κολυμβητήριο) και ήδη από χθες οι παίκτες του Λάμπρου Αναστασόπουλου έχουν ανεβάσει στροφές, ενόψει πρεμιέρας. «Μετά από προετοιμασία 8 μηνών έχουμε δουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει των αγώνων που θα δώσουμε στο τέλος της εβδομάδας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής», τόνισε ο τεχνικός της ΝΕΠ, Λάμπρος Αναστασόπουλος και πρόσθεσε:

«Τα παιδιά έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις και στοχεύουμε στο να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Στόχος μας για την φετινή περίοδο είναι το να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία και κατόπιν να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Το μόνο αρνητικό, ίσως, στοιχείο της προετοιμασίας μας ήταν η έλλειψη πολλών φιλικών αγώνων, έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις και να παρουσιαστούμε στο πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμοι. Εστω και έτσι, όμως, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports