Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παπαδόπουλος: "Η Παναχαϊκή έχει τεράστια ιστορία"

Παπαδόπουλος: "Η Παναχαϊκή έχει τερ...

Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε για τη φετινή σεζόν στην Παναχαϊκή

Τις πήρε τις ευκαιρίες του φέτος ο νεαρός τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, Κλεάνθης Παπαδόπουλος. Μίλησε στην εφημερίδα της Πάτρας «Πρωινή Γνώμη» και τόνισε ότι την Παναχαϊκή δεν την άφησαν να ανέβει, φέρνοντας το παράδειγμα ότι έχει να κερδίσει πέναλτι τέσσερα χρόνια. Αναλυτικά όσα είπε...

Ένα σχόλιο για τη φετινή σεζόν;
«Η χρονιά ήταν πολύ κακή για την Παναχαϊκή, βγήκαμε εκτός στόχου στα μισά του β’ γύρου και δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Υπήρχαν διάφορα προβλήματα στην ομάδα. Στον πρώτο γύρο κάναμε κακό ξεκίνημα, αλλά στον δεύτερο προσπαθήσαμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, αλλά όταν πλησιάσαμε δεν μας άφησαν».

Ποιοι εννοείς ότι δεν σας άφησαν;
«Διάφοροι τομείς και διάφορα γεγονότα είναι αυτά που έπαιξαν ρόλο και δεν μας άφησαν να βγούμε στην τετράδα. Ανάμεσα τους και η διαιτησία η οποία έπαιξε το ρόλο της σε μερικά παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο που η Παναχαϊκή έχει να κερδίσει πέναλτι τέσσερα χρόνια».

Εσύ πήρες ευκαιρίες στο φετινό πρωτάθλημα. Ένα σχόλιο για την δική σου απόδοση;
«Όποτε μου ζητήθηκε από τους προπονητές μου, αγωνίστηκα και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Φέτος πήρα πιο πολλές ευκαιρίες και είμαι χαρούμενος, ωστόσο το βασικό είναι ότι η Παναχαϊκή δεν πέτυχε τους στόχους της.

Ποια είναι η πρόβλεψή σου για τη νέα χρονιά;
«Όπως όλοι, έτσι και εγώ είμαι σε αναμονή ώστε ο πρόεδρος να πάρει τις αποφάσεις του για τη νέα χρονιά. Αυτό που ελπίζω και εύχομαι είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και η Παναχαϊκή όχι μονό να παραμείνει στη Β’ Εθνική, αλλά να χτιστεί ένα αξιόλογο σύνολο που να μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Η Παναχαϊκή έχει τεράστια ιστορία και θα πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports