Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή - Γιώργος Λυκούδης: "Είμαστε αποφασισμένοι" - Ματς "φωτιά"με τον Παναθηναϊκό

Παναχαϊκή - Γιώργος Λυκούδης: "Είμα...

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής μίλησε για το σημερινό αγώνα

Η Παναχαϊκή βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Αθήνα. Απουσίες και σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Η Παναχαϊκή είναι αήττητη στα πλέι άουτ έχοντας νικήσει 3-1 τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα και εκτός έδρας 3-2 τη Νίκη στο Αιγίνιο και 3-1 τον Άρη στη Μίκρα.

Ο Γιώργος Λυκούδης περιμένει από τους παίκτες του μία καλή εμφάνιση όπως με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη: «Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε την τέταρτη νίκη μας σε ισάριθμους αγώνες στα πλέι άουτ.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας ο πραγματικός μας αντίπαλος δεν είναι ο Παναθηναϊκός αλλά ο Άρης γιατί τον έχουμε στην έδρα μας την επόμενη αγωνιστική.

Εάν νικήσουμε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή μας καθώς τα δύο ματς που έχουμε ακόμα μπροστά μας θα είναι εκτός έδρας. Δεν είναι η ώρα για λογαριασμούς. Αυτοί θα γίνουν στο τέλος. Προχωράμε βήμα βήμα. Στους εκτός έδρας αγώνες στο Αιγίνιο και στη Μίκρα είχαμε σωστή αντίδραση.

Περιμένω μεγάλο ντέρμπι. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά. Είμαστε μέσα στους στόχους με τρεις νίκες σε τρεις αγώνες και αυτό που θέλουμε είναι μέχρι τον τελευταίο αγώνα να κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας και να μην περιμένουμε από άλλες ομάδες αποτελέσματα».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports