Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συντριβή του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Συντριβή του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα βρίσκεται «αγκαλιά» με το εισιτήριο για την τετράδα

Τη συντριβή επί ρωσικού εδάφους γνώρισε απόψε ο Παναθηναϊκός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με 77-51 και, πλέον, οι «πράσινοι» αναζητούν το θαύμα για να προκριθούν στο φάιναλ φορ του Μιλάνου.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έκανε το 2-0 στη σειρά των προημιτελικών και βρίσκεται «αγκαλιά» με το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης, καθώς για να γίνει το αντίθετο ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να επικρατήσει αρχικά στα δύο διαδοχικά ματς που θα δώσει στο ΟΑΚΑ (21 και 23 Απριλίου), να ισοφαρίσει σε 2-2 και να διεκδικήσει την πρόκριση σε 5ο ματς που εφόσον χρειαστεί θα διεξαχθεί στη Μόσχα.

Ένα δεκάλεπτο άντεξε στη ρωσική πρωτεύουσα το «τριφύλλι». Οι γηπεδούχοι έκλεισαν με...βραχεία κεφαλή την πρώτη περίοδο (21-19), με τον Παναθηναϊκό να δείχνει ικανός να απειλήσει και πάλι, όπως έκανε τη Μεγάλη Τετάρτη.

Το δεύτερο δεκάλεπτο, όμως, ήταν καταστροφικό για την ελληνική ομάδα. Η ΤΣΣΚΑ με σερί 16-0 (επτά λεπτά χωρίς πόντο έμειναν οι «πράσινοι»!) στο ξεκίνημα ξέφυγε 35-19 κι από κει και πέρα κράτησε σε ολόκληρο το υπόλοιπο μέρος του αγώνα τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο, φτάνοντας άνετα στη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε και πάλι επιθετικά, καθώς ο μοναδικός παίκτης που πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων ήταν ο Ούκιτς (15).

Στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του Δημήτρη Διαμαντίδη (μάτωσε η μύτη του) ο οποίος έπαιξε σχεδόν 20 λεπτά (άποντος με 0/3 διπ. και 0/2 τρ.), ενώ χαρακτηριστικό της αστοχίας των παικτών του Αλβέρτη είναι το γεγονός πως μετά τον Ούκιτς ο δεύτερος σε σκοράρισμα είχε 8 πόντους (Μαυροκεφαλίδης).

Ο Σόνι Γουίμς έκανε...πάρτι στην άμυνα της ελληνικής ομάδας.

Ήταν ξανά ο κορυφαίος της ΤΣΣΚΑ, με τους 23 πόντους που πέτυχε (3/4 τρ.), ενώ με 12 τελείωσε τον αγώνα ο Κρστιτς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports