Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Για έναν Δήμο «πρωταθλητή»

Για έναν Δήμο «πρωταθλητή»

Ο ορθοπαιδικός Ανδρέας Νικολάου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Νέα Πόλη»

Την συμμετοχή του στο συνδυασμό «Νέα Πόλη» του Κ. Χριστόπουλου, οριστικοποίησε ο γνωστός Πατρινός ορθοπαιδικός Ανδρέας Νικολάου. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος καταθέτει τις δυνάμεις του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δίνοντας έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς

Πώς αποφασίσατε να εμπλακείτε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση;

Ο κυριότερος λόγος είναι η διάθεσή μου για προσφορά, αλλά και η διαπίστωσή μου ότι σε τομείς που χρόνια παρακολουθώ και υπηρετώ, όπως ο κοινωνικός και ο αθλητικός, υπάρχουν σοβαρές ανάγκες. Υπάρχουν όμως και δυνατότητες τις οποίες δυστυχώς ως πόλη δεν έχουμε αξιοποιήσει.

Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος, τι ακριβώς εννοείτε;

Δυστυχώς, βιώνουμε ανθρωπιστική κρίση. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με μεμονωμένες ενέργειες, όπως συνηθίζει να κάνει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή. Οι παρούσες συνθήκες απαιτούν ένα ολοκληρωμένο δίκτυο κοινωνικών δράσεων και παρεμβάσεων , που δεν θα περιορίζεται στην πρόνοια αλλά θα απαντά στις ανάγκες της πλειονότητας της κοινωνίας. Ας μην κρυβόμαστε, δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει θιγεί σε μικρότερο ή μεγάλο βαθμό από την οικονομική κρίση. Χρειάζεται λοιπόν να αντιμετωπίσουμε το σύνολο των κοινωνικών αναγκών. Αυτό μπορεί να γίνει όταν ο Δήμος δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, που θα βασίζεται στην ενεργοποίηση της κοινωνίας.

Και σε ό,τι αφορά τον αθλητισμό, πιστεύετε ότι υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης;

Είμαι από εκείνους που πιστεύω ότι σε δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές που αντιμετωπίζουμε σήμερα, ο μαζικός αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει διέξοδο. Και σε αυτήν τον τομέα όμως, ενώ θα μπορούσαν να είχαν γίνει σημαντικά βήματα, το μόνο που είδαμε είναι δράσεις , οι οποίες μόλις πρόσφατα άρχισαν να υλοποιούνται, οπότε μας επιτρέπουν να θεωρήσουμε ότι είναι προεκλογικού χαρακτήρα, δεν θα έχουν διάρκεια και δεν απαντούν στις πραγματικές ανάγκες της Πατραϊκής κοινωνίας.

Η συνεργασία σας με την «Νέα Πόλη» πώς προέκυψε;

Είναι συνειδητή επιλογή. Θεωρώ πως ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, αφενός είναι γνώστης των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφετέρου, είναι ο μοναδικός που έχει συγκεκριμένες λύσεις να προτείνει. Δεν είναι τυχαίο που η «Νέα Πόλη», είναι ο συνδυασμός που έχει διαμορφωμένο πρόγραμμα και μια διαδρομή που αποπνέει σοβαρότητα και συνέπεια, κάτι που πιστεύω ότι το έχουν εκτιμήσει οι συνδημότες, γι αυτό και θα μας εμπιστευτούν. Κατά κοινή ομολογία ο Δήμος χρειάζεται άμεση «χειρουργική επέμβαση», με στόχο να αλλάξει προφίλ, ταχύτητες και δυνατότητες. Πιστεύω ότι η «Νέα Πόλη» μπορεί να το πετύχει αυτό και να δημιουργήσει ένα Δήμο, «πρωταθλητή».

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014