Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου: Ζητώ την ψήφο σας για την Ευρωβουλή για να εκπροσωπήσω τον καθενα και της καθεμια στην Ευρώπη που μας αφορά

Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου: Ζητώ την ψήφο ...

Μήνυμα της υποψηφίας Ευρωβουλευτού με τη ΝΔ

Στο μήνυμά της η Υποψήφια Ευρωβουλευτής Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου σημειώνει:

Αυτά τα χρόνια καταλάβαμε όλοι ότι η σχέση μας με την Ευρώπη, το γεγονός ότι είμαστε μέλος της ευρωπαικής οικογένειας, οφείλει να  μας αφορά.

Με τρόπο θετικό, κριτικό και τελικά δημιουργικό.

Όπως αναλογεί σε μια σπουδαία χώρα. Στην Ελλάδα, που έχει προσφέρει τα μέγιστα στη διαμόρφωση της ουσίας των δημοκρατικών αξιών και του ευρωπαικού ιδεώδους.

Όπως αναλογεί σε ένα περήφανο λαό, όπως ο δικός μας, που παρά τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε- όπως άλλωστε συμβαίνει στην ιστορία κάθε λαού-, διατηρεί ενεργά το δικαίωμα να έχει λόγο στις μεγάλες αλλαγές, που επηρεάζουν την καθημερινότητα και την προοπτική του. Όπως αναλογεί σε κάθε πολίτη που διεκδικεί την ελευθερία και την ανάπτυξη η οποία κατακτιέται όταν μπορείς να δεις τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια άλλων, διαφορετικών από σένα.

Σήμερα η ευρωπαική μας οικογένεια ψάχνει ξανά τον εαυτό της. Αναζητά τον τρόπο που θα γίνει πιο ολοκληρωμένη η σχέση των μελών της χωρίς να χάσουν την αυτονομία τους, πιο δίκαιη και λειτουργική η κατανομή των υποχρέωσεων και των δικαιωμάτων, πιο ουσιαστικό το βίωμα ότι ανήκουμε όλοι ισότιμα σε αυτή.

Και η Ελλάδα όμως διαμορφώνει τον δικό της «νέο» εαυτό. Τον διεκδικητικό εαυτό της, τον ανανεωμένο λόγο της, το καινούργιο πρόσωπό της για να υπερασπιστεί πολιτικές που θα συγκλίνουν τελικά στη μεγαλύτερη ισότητα ευκαιριών. Σε περισσότερες θέσεις εργασίας,  σε έμπρακτη καταπολέμηση των κοινωνικών διακρίσεων στην υγεία και στην παιδεία, σε ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης, ώστε να μην ξαναπεράσουμε από τους ίδιους κινδύνους που με τεράστιες θυσίες και κόπο αποφύγαμε. Και ως Ευρωπαίοι και ως Έλληνες.

Για αυτή  την διεκδίκηση, που χρειάζεται την γνώση των έμπειρων, αλλά απαιτεί περισσότερο από ποτέ την μαχητικότητα και τον ρομαντισμό της νέας γενιάς της πατρίδας μας, ζητώ την ψήφο σας.

Ως μια από εσάς, που με μεγάλη αφοσίωση μπορεί να γίνει η φωνή σας στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, χωρίς να ξεχνάει ούτε στιγμή ότι είναι «εκεί» για να γνωρίζετε τι συμβαίνει και να έχετε πάντα λόγο σε αυτό. Ως ένας εκπρόσωπος των πολιτών της σπουδαίας χώρας μας.

Ως εκπρόσωπος του καθενός και της καθεμίας στην Ευρώπη που μας αφορά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014